teşekkür ederim kosavalı ustam.
Teşekkur: 0
teşekkür ederim kosavalı ustam.
herkese selam arkadaslar ya ben dreambox 500+plus alicam ama server nedir nasil oluyo nerden bulurum saticilar cok para istiyolar bide garanti vermiyolar server bulmadan hic kanal acamazmiyim netten biseyler yuklesem ben cok yabanciyim bu konuya acarsam netten ne gibi kanallari acarim üiwersiteliym jakallara parami bosa kaptirmayim lütfen cewappp simdiden tesekürler
Arkadaşlar piyasada 500 s 1. kalite dream ler var. Bu cihazlarda farklılık var mı. elektronik bileşenler aynı mı? Tavsiye edermisiniz.
Tavsiye ederim arkadaşım hemen hemen hiç bir farkı yok aynı işi rahatlıkla yapıyorlar.Bu ayrımın üzerinde duranlar tabiri caizse biraz nanemollalık yapıyorlar.
piyasada dreambox500 1.kalite klon ve 2. kalite klon diye 2 çeşit satılıyor aralarında 30 tl fark var.bunu nasıl ayırt edeceğiz?
ayırt etmen cok zor. aslında birinci sınıf ikinci sınıfta hıkaye.
artık 500 S devri bitti. bundan sonra 600 PWR veya diğer modelleri alınmalı.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
artık devir hd devri,varsa yoksa 500 hd yada 8000 hd başka tanımam.ben bu dreambox ı yeni farkettim biraz geç kaldım ama olsun zararın neresinden dönersen kardır,yılların next kullanıcısıydım bundan sonra varsa yoksa dream
aranıza yeni katıldığım için soruyorum kusura bakmayın bayadır inceliyorum dreambox ın en çok kullanılan vede sürekli desteği olan modeli 500 oluyor galiba,tıpkı next in 2000 serisi gibi?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri