Arkadaþlar yaklaþýk 2,5 ay(29.02.2008) önce bekodan 900 ytl’ye 82 ekran 100 hz tüplü (crt) tv aldým.11.05.2008 tarihinde tv izlerken görüntü gitti ve yanýk kokusu geldi,hemen fiþten çektik.daha servis çaðýrdým tv’yi götürürlerken fark ettim ki tv’nin ekran camýyla ekran plastiðinin arasýnýn yaklaþýk enine 1cm civarý boyunada 10 cm civarý açýlmýþ olduðunu fark ettik ve servise açýlan kýsýmýda gösterdik.daha sonra ki gün servisi aradýðýmda ürünün 2499 transistörü ve dst arýzalý olduðunu ve ekrandaki açýklýðýndan ekrandaki lastiðin yerinden çýkmasýyla olduðunu öðrendik.ben de tv’yi yeni aldýðým için tamir edilmesini istemediðimi ve yerine yenisiyle deðiþimi veya bir üst modelle para farký verilerek deðiþim yapýlmasýný istedim.servis ve beko bölge müdürlüðü’de tv’yi kesinlikle deðiþtirmeyeceklerini sadece tamir edebileceklerini söylediler.ayný arýzalar iki yada üç kere tekrar ettiðinde deðiþim olacaðýný söylediler. Ben de tv’nin tamir edilmesini istemediðimi tv’ye herhangi bir müdahale yapýlmadan arýza raporuyla tarafýma iade edilmesini,tüketici hakem heyetine þikayette bulunacaðýmý ifade ettim.tv tamir edilmeden bana iade yapýldý.arýza raporuna ürünün 2499 transistörü ve dst arýzalý olduðunu yazmýþlar.alt kýsmýnada not yazarak ekrandaki açýklýðýn lastik çýkmasýndan olduðu ve lastiðin yerine takýldýðý ve ekranda herhangi bir sorun olmadýðýný yazmýþlar.ama halen tv’nin ekranýnda ayný açýklýk durmaktadir.tv’deki açýklýðýn fotoðraflarýný çektim aþaðýda yayýnlýyorum.tüketici hakem heyetinde tv’yi deðiþtirme veya para iadesi konusunda þansým olurmu nedersiniz ?
bu konuda tecrübeli arkadaþlar varsa bana yol gösterebilirseniz sevinirim.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri