REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Adnan Polat Başkanlık Seçiminde Destekleyeceği Adayı Açıkladı!..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adnan Polat Başkanlık Seçiminde Destekleyeceği Adayı Açıkladı!..

Galatasaray Kulübü Eski Yöneticisi Adnan Polat, seçimli olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Özhan Canaydın'ı destekleyeceğini açıkladı.

Organize ettiği bağış kampanyasıyla Galatasaray Kulübü'nün FIFA'ya olan borcunu kapatmasını sağlayarak camiada büyük övgü kazanan Adnan Polat, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'te bulunan tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyerek, seçimlerde destekleyeceği adayın Özhan Canaydın olduğunu söyledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için sağol nakkus.Eğer Adnan Polat Özhan Canaydını destekliyorsa o zaman kesin kazanır.Ama benim gönlüm Adnan Polatın kendisinin başkan olmasından yana.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı
    Galatasaray Kulübü Eski Yöneticisi Adnan Polat, seçimli olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Özhan Canaydın'ı destekleyeceğini açıkladı.

Organize ettiği bağış kampanyasıyla Galatasaray Kulübü'nün FIFA'ya olan borcunu kapatmasını sağlayarak camiada büyük övgü kazanan Adnan Polat, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'te bulunan tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyerek, seçimlerde destekleyeceği adayın Özhan Canaydın olduğunu söyledi.

özhan canaydının seçilmesine kesin gözle bakılıyor zaten anlaşılan o bırakmadan onu kimse bırakmayacak bir yandan da helal olsun adama diyorum herşeye rağmen gene seçilecek ben asıl bundan sonraki tepkileri merak ediyorum
    sevgiler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    özhan canaydının seçilmesine kesin gözle bakılıyor zaten anlaşılan o bırakmadan onu kimse bırakmayacak bir yandan da helal olsun adama diyorum herşeye rağmen gene seçilecek ben asıl bundan sonraki tepkileri merak ediyorum
    sevgiler...
    İşte seninle yine bu konuda fikir ayrılığına düştük. Hayır fa77 bu kez canaydın seçilemeyecek. tabii Adnan polat destek vermezse. Ayrıca ünal aysalın kime destek vereceği ve bunu lenen beyan etmesi çok önemli. Bekleyeceğiz ve göreceğiz.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fiesta73 Nickli Üyeden Alıntı
    İşte seninle yine bu konuda fikir ayrılığına düştük. Hayır fa77 bu kez canaydın seçilemeyecek. tabii Adnan polat destek vermezse. Ayrıca ünal aysalın kime destek vereceği ve bunu lenen beyan etmesi çok önemli. Bekleyeceğiz ve göreceğiz.
    valla ben verilen habere göre cevap verdim abicim eğer adnan polat ben canaydını destekliyorum diyorsa canaydına +150 oy daha koy derim ben

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aman Canaydın seçilmesin yaw...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaa canaydın başkalığa gelse de bişey yapamaz artık heralde.aday olması bilee çok saçmaa.ama sağolsun iyi şeyler yaptı hakkını yememek lazım SAYGILAR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri