Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Adnan Polat Baþkanlýk Seçiminde Destekleyeceði Adayý Açýkladý!..

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adnan Polat Baþkanlýk Seçiminde Destekleyeceði Adayý Açýkladý!..

Galatasaray Kulübü Eski Yöneticisi Adnan Polat, seçimli olaðan genel kurul toplantýsýnda mevcut baþkan Özhan Canaydýn'ý destekleyeceðini açýkladý.

Organize ettiði baðýþ kampanyasýyla Galatasaray Kulübü'nün FIFA'ya olan borcunu kapatmasýný saðlayarak camiada büyük övgü kazanan Adnan Polat, Türkiye Spor Yazarlarý Derneði'nin Levent'te bulunan tesislerinde bir basýn toplantýsý düzenleyerek, seçimlerde destekleyeceði adayýn Özhan Canaydýn olduðunu söyledi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bilgi için saðol nakkus.Eðer Adnan Polat Özhan Canaydýný destekliyorsa o zaman kesin kazanýr.Ama benim gönlüm Adnan Polatýn kendisinin baþkan olmasýndan yana.
    YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Nakkus Nickli Üyeden Alýntý
    Galatasaray Kulübü Eski Yöneticisi Adnan Polat, seçimli olaðan genel kurul toplantýsýnda mevcut baþkan Özhan Canaydýn'ý destekleyeceðini açýkladý.

Organize ettiði baðýþ kampanyasýyla Galatasaray Kulübü'nün FIFA'ya olan borcunu kapatmasýný saðlayarak camiada büyük övgü kazanan Adnan Polat, Türkiye Spor Yazarlarý Derneði'nin Levent'te bulunan tesislerinde bir basýn toplantýsý düzenleyerek, seçimlerde destekleyeceði adayýn Özhan Canaydýn olduðunu söyledi.

özhan canaydýnýn seçilmesine kesin gözle bakýlýyor zaten anlaþýlan o býrakmadan onu kimse býrakmayacak bir yandan da helal olsun adama diyorum herþeye raðmen gene seçilecek ben asýl bundan sonraki tepkileri merak ediyorum
    sevgiler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fa77 Nickli Üyeden Alýntý
    özhan canaydýnýn seçilmesine kesin gözle bakýlýyor zaten anlaþýlan o býrakmadan onu kimse býrakmayacak bir yandan da helal olsun adama diyorum herþeye raðmen gene seçilecek ben asýl bundan sonraki tepkileri merak ediyorum
    sevgiler...
    Ýþte seninle yine bu konuda fikir ayrýlýðýna düþtük. Hayýr fa77 bu kez canaydýn seçilemeyecek. tabii Adnan polat destek vermezse. Ayrýca ünal aysalýn kime destek vereceði ve bunu lenen beyan etmesi çok önemli. Bekleyeceðiz ve göreceðiz.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fiesta73 Nickli Üyeden Alýntý
    Ýþte seninle yine bu konuda fikir ayrýlýðýna düþtük. Hayýr fa77 bu kez canaydýn seçilemeyecek. tabii Adnan polat destek vermezse. Ayrýca ünal aysalýn kime destek vereceði ve bunu lenen beyan etmesi çok önemli. Bekleyeceðiz ve göreceðiz.
    valla ben verilen habere göre cevap verdim abicim eðer adnan polat ben canaydýný destekliyorum diyorsa canaydýna +150 oy daha koy derim ben

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aman Canaydın seçilmesin yaw...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaa canaydın başkalığa gelse de bişey yapamaz artık heralde.aday olması bilee çok saçmaa.ama sağolsun iyi şeyler yaptı hakkını yememek lazım SAYGILAR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri