Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Forumda Sayfalar arası Geçişte ve Cevap Yazmada Problem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Forumda Sayfalar arası Geçişte ve Cevap Yazmada Problem

Yaklaşık 10-15 dakikadır forumda konular arası geçişlerde sayfa kayıtsız kullanıcı statüsüne geçiyor ve herhangi bi konuda cevap yazarken sürekli karşıma 'Supersat Forum Mesajı' - 'Lütfen Giriş Yapınız' mesajı çıkıyor...bunun sebebi nedir acaba???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sayıfa görüntülenmiyor galiba internet zayıf

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni sunucudayız dosya ekleme problemi var onu düzeltmeye calısıyoruz arkadaşlar.Sunucuya rest atınca forum kapanıyor geçici sorun bunlar bundan sonra probLem olmayacak inşallah
    Konu Admin tarafından (19-05-2008 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni sunucudayız dosya ekleme problemi var onu düzeltmeye calısıyoruz arkadaşlar.Sunucuya rest atınca forum kapanıyor geçici sorun bunlar bundan sonra probşem olmayacak inşallah
    ilgilendiğin için çok sağol usta....:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni sunucudayız dosya ekleme problemi var onu düzeltmeye calısıyoruz arkadaşlar.Sunucuya rest atınca forum kapanıyor geçici sorun bunlar bundan sonra probLem olmayacak inşallah
    saol usta ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdiden kolay gelsin nediyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk mesajdaki problem bugün yine başgösterdi...sorun sitedemi yoksa benim makinedemi??? :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilk mesajdaki problem bugün yine başgösterdi...sorun sitedemi yoksa benim makinedemi??? :49:
    Sen cerezleri sil bence bende sorun yok ayrıca olsa herkes evet var derdi haftada bir cerezleri silin bence internette gezenirken pc o bilgileri topluyor ve kasma yapıyor ben hergun cerezleri silerim ve cerezleri silerek guvende oluyorum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çerez nedir? nasıl silinir? bende sorun yok yinede silmelimiyim?
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri