Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Başı kesilecek Türk'ü kurtaralım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben arkadaslar ailesinin yaşadıgı durumu bizzat gördüm ailesinin arkadaslarının anlatıgına göre mısırlı bir adamla tartışmışlar oda gidip iftira atmış ve şuanda o kişi yok ortada arabistandan kaçmış.Allah yardımcısı olsun inşallah kurtulur yazık garibim çocuklarıda var.Allah onu çocuklarına ve ailesine bağışlasın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kulagımızla duyup,gözümüzle görmedikten sonra hiç bir şeye inanmamalıyız.bence mısırlı iftira attı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben katılmıyorum şerefsiz cazasını çeksin Allah a küfretmenin cezasını çeksin(eğer isnat edilen suçu gerçekten işlemişse)
    Beyefendi o arkadaşa şerefsiz deme hakkını kimden buluyorsun allaha küfür ettiyini sen kendin bilare duyup gördünmü asıl şerefsiz olan o araplar ve onu şikayet eden mısırlı ben seni kınıyorum yazıklar olsun sana ne demek assınlar cezasını bulsun onun yerinde sende olabilirdin sana arapistanda iftira atıldığını farz et ne yapabileceyini sanıyorsun TÜRK değilmisin bitti eğer türksen işin bitmiştir elinden ne gelir avukat yok hakim yok savcı yok hiç bir şey yok seni orda adamdan bile saymıyorlar bence ona şerefsiz demeden evvel biraz düşünmeni tavsiye ederim,yukardaki yazında ona önce şerefsiz demişsin sonrada isnat varsa diye yazıyorsun....
    NÖTİG.ŞEREFSİZ OLAN ARAPİSTAN ÜLKESİ BÜTÜN TEMENNİM ALLAH KİMSEYİ ORAYA MUHTAÇ ETMESİN GİDEN BİLİR SADECE YAŞAM HÜRRİYET SIFIR İNSANIN HİÇBİR DEĞERİ YOK HELE TÜRKİSE....
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gönlüm her ne kadar idam edilmesini istemesede Allaha küfür eden biri için hiç bir faaliyet gösteremem. Ama yinede yalan suçlama olduğu varsayımından dolayı yinede katılıyorum.
    aynen arkadsımın göruslerıne katılıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah yardımcısı olsun o kardeşimizin. İnşallah korktuğumuz başına gelmez. Yalancı bir Mısırlının sözleriyle insan başı kesilir mi? Demek ki kesiliyormuş. Bazı kendini bilmezlerde işin aslını astarını bilmeden "şerefsiz asılsın" diye döktürmüş. Madem orayı ve kanunlarını çok seviyorsun git orda yaşa. Ne işin var burda Arap hayranları. Bu Araplar ki vakti zamanında bunlar İngiliz meşhur casus Lawrensin Türk askerlerinin karnında altın var sözlerine inanarak Kabeyi ingilizlere karşı koruyan askerlerimiz arkadan vurup, yaralı olanların bile karınlarını altın bulmak için deşenlerdir.
    Not: Lawrens bunu, ölen Türk askerlerinden bazılarının karnını yrarak içine altın koyup; orada bulunan Arapların çağırarak "Bakın Türk askerlerinin karnından altın çıkıyor diye önceden kendisinin koyduğu altını alarak oradaki bir araba vermiştir. Ve bu olaydan sonra olanları sizlerin hayal gücünüze bırakıyorum.
    Birde atalarımızda yadigar olan Ecdat Kalesini geçen yıllarda yıktırıp yerine hemde Kabe'nin karşına lüks otel yapan bu Araplar değilmiydi?
    Ben burda Arap milletini suçlamıyorum. Orayı asırlardır sülalece yöneten zihniyeti teşhir ediyorum.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (23-05-2008 Saat 03:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yeni arabistandan geldim ALLAHa küfür etmişse cezasını çeksin suudilerin yok yere o cezayı vereceklerini sanmıyorum bizim kartel medyesının abartılarınada inanmamak lazım
    bu karteloz medya kraliçeye yağ çeker krala küfreder öyle değilmi bence haketmiştir
    Konu nureddin00 tarafından (23-05-2008 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arab düşmanlığını körükleyenlere diyorumki PEYGAMBERİMİZDE ARABTI BİRAZ İNSAFLI OLUN ben yeni geldim benim hanım hasta oldu hastaneye götürdüm en iyi şekilde baktılar ben şahsen bu kadar bakımı beklemiyordum beş kuruş parada almıyorlar ilac dahil bedava
    bu arab düşmanlığını yapanlar orada ALLAHın kanunu şeriat olduğu için saldırıyorlar öyle değilmi halbuki şeriatı istemeyen şeriatın bir emri olan cenaze namazınıda kıldırmasınlar yaktırsınlar ama kül çöpüylede boğazı kirletmesinler selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eh işte
    arkadaşlar
    buradan ne çıkıyor
    atatürkün kurduğu cumhuriyetin kıymetini bilmek çıkıyor
    bir hocanın iki dudağının arasında bu işler oralarda
    avukat bile vermezler adama
    savunamazsın bile kendini
    şeriat özlemi içindekiler okusun ibret olsun
    allah atamızdan-silah arkadaşlarından-şehitlerimizden razı olsun ki
    gül gibi memlekette yaşıyoruz
    ne mutlu kıymetini bilene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kim ister ki bir insanın başı kesilerek idam edilmesini.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No

Alıntı nureddin00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben yeni arabistandan geldim ALLAHa küfür etmişse cezasını çeksin suudilerin yok yere o cezayı vereceklerini sanmıyorum bizim kartel medyesının abartılarınada inanmamak lazım
    bu karteloz medya kraliçeye yağ çeker krala küfreder öyle değilmi bence haketmiştir
    selam uslubunu sevmedim hiç kimse yaptığı birşey için ölmeyi hakketmez
    cezayı verenler allah değil onu belirteyim ayrıca met ettiğin bu insanların nasıl kalleş oldukları tarihimizde bellidir bilginize.Saygılarımla

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri