Beyler kimimiz ATATÜRKÇÜ kimimiz şeriatçı şeriat isteyen gitsin arapistanda yaşasın ben aleviyim ve sizden TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ sevip saygı duyuyorum ve şeriata hayır diyorum dahasıda sizden fazla ATATÜRKÜ seviyorum TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN kıymetine bilin burası cennet haberiniz olsun eğer o arkadaş allaha küfür etmişse bile onu yargılamak o şerefsiz araplara kalmadı allah cezasını verir,siz bu şerefsiz arapları ne zannediyorsunuz İnsanlığın yüzkarısı bu araplar cografik olarak dünyanın en iii yerine sahipler ama gel görki insanları insan değil topu şerefsiz namusun hepsi ya *** yada erkek çocuk tecavüzcüsü artı bide hac yapıyorlarmış namusuzlar 7km uzunluğunda bir wc tüvalet boy yapmışlar ve kadın erkek üzerlerinde sadece beyaz cübbeleri var ne sütyen ne kilot tüvaletin kapısı bile dahi yok terlemiş genç hanımlar oluyor cübbe tenlerine yapışıyor caddede ereksiyon olanlar bile dahi var şeytanı taşlamak için taşlarıda parayla satın alıyorlar belediyede taşların olduğu alt tarafta geniş bir yer yapmış kreyder ile atılan taşları tekrar toplatıp tekrar tekrar satıyorlar allah milletimize akıl fikir versin amerika oraya gitsin el atsın arkadaşlar suudi arapistana gideniniz varsa onların ne mal olduklarını bilirler müslüman insanlığın yüzkarıssı bunlar. sadece arapistan böle değil diğer arap ülkeleride böle malesef......hak hukuk adalet hiçbir şey yok şeyh senin hapsine karar verirse bittin artık ***fi gelinceye kadar seni hapiste bırakır hiç şansın yok kimbilir belki bazılarınız bana kızabilir ama kastım hiçbir allahın kulunu incitmek asla değildir amacım sadece bunların gerçek yüzlerini size bir nebze tanıtmak....
Yer imleri