Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Başı kesilecek Türk'ü kurtaralım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eh işte
    arkadaşlar
    buradan ne çıkıyor
    atatürkün kurduğu cumhuriyetin kıymetini bilmek çıkıyor
    bir hocanın iki dudağının arasında bu işler oralarda
    avukat bile vermezler adama
    savunamazsın bile kendini
    şeriat özlemi içindekiler okusun ibret olsun
    allah atamızdan-silah arkadaşlarından-şehitlerimizden razı olsun ki
    gül gibi memlekette yaşıyoruz
    ne mutlu kıymetini bilene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antenciler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eh işte
    arkadaşlar
    buradan ne çıkıyor
    atatürkün kurduğu cumhuriyetin kıymetini bilmek çıkıyor
    bir hocanın iki dudağının arasında bu işler oralarda
    avukat bile vermezler adama
    savunamazsın bile kendini
    şeriat özlemi içindekiler okusun ibret olsun
    allah atamızdan-silah arkadaşlarından-şehitlerimizden razı olsun ki
    gül gibi memlekette yaşıyoruz
    ne mutlu kıymetini bilene
    sanada aynen katılıyorum tşk,antenciler.saygılar.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kim ister ki bir insanın başı kesilerek idam edilmesini.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah kurtulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben inanmıyorum iftira atıldığına ve arablarında mısırlının bir sözüyle başını keseceğine eğer öyle bir şey yoksa Allah yardımcısı olsun sonsuz inanıyorumki güzel Allah'ım yardımcı da olur ama küfrettiysede Allah cezasını versin diyorum.Türk olmuş Ermeni olmuş Arab olmuş farketmez Allah'a Peygamberlerine ve her şeyine küfredenlerin Allah cezasını versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben oradada adaletin yerini bulacagına inanıyorum benim ülkemdede Allaha Peygamberlerine ve Allahın Kitaplarına küfredenlerinde aynı şekilde cezalandırılmasını istiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beyler kimimiz ATATÜRKÇÜ kimimiz şeriatçı şeriat isteyen gitsin arapistanda yaşasın ben aleviyim ve sizden TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ sevip saygı duyuyorum ve şeriata hayır diyorum dahasıda sizden fazla ATATÜRKÜ seviyorum TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN kıymetine bilin burası cennet haberiniz olsun eğer o arkadaş allaha küfür etmişse bile onu yargılamak o şerefsiz araplara kalmadı allah cezasını verir,siz bu şerefsiz arapları ne zannediyorsunuz İnsanlığın yüzkarısı bu araplar cografik olarak dünyanın en iii yerine sahipler ama gel görki insanları insan değil topu şerefsiz namusun hepsi ya *** yada erkek çocuk tecavüzcüsü artı bide hac yapıyorlarmış namusuzlar 7km uzunluğunda bir wc tüvalet boy yapmışlar ve kadın erkek üzerlerinde sadece beyaz cübbeleri var ne sütyen ne kilot tüvaletin kapısı bile dahi yok terlemiş genç hanımlar oluyor cübbe tenlerine yapışıyor caddede ereksiyon olanlar bile dahi var şeytanı taşlamak için taşlarıda parayla satın alıyorlar belediyede taşların olduğu alt tarafta geniş bir yer yapmış kreyder ile atılan taşları tekrar toplatıp tekrar tekrar satıyorlar allah milletimize akıl fikir versin amerika oraya gitsin el atsın arkadaşlar suudi arapistana gideniniz varsa onların ne mal olduklarını bilirler müslüman insanlığın yüzkarıssı bunlar. sadece arapistan böle değil diğer arap ülkeleride böle malesef......hak hukuk adalet hiçbir şey yok şeyh senin hapsine karar verirse bittin artık ***fi gelinceye kadar seni hapiste bırakır hiç şansın yok kimbilir belki bazılarınız bana kızabilir ama kastım hiçbir allahın kulunu incitmek asla değildir amacım sadece bunların gerçek yüzlerini size bir nebze tanıtmak....
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Beyler kimimiz ATATÜRKÇÜ kimimiz şeriatçı şeriat isteyen gitsin arapistanda yaşasın ben aleviyim ve sizden TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ sevip saygı duyuyorum ve şeriata hayır diyorum dahasıda sizden fazla ATATÜRKÜ seviyorum TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN kıymetine bilin burası cennet haberiniz olsun eğer o arkadaş allaha küfür etmişse bile onu yargılamak o şerefsiz araplara kalmadı allah cezasını verir,siz bu şerefsiz arapları ne zannediyorsunuz İnsanlığın yüzkarısı bu araplar cografik olarak dünyanın en iii yerine sahipler ama gel görki insanları insan değil topu şerefsiz namusun hepsi ya *** yada erkek çocuk tecavüzcüsü artı bide hac yapıyorlarmış namusuzlar 7km uzunluğunda bir wc tüvalet boy yapmışlar ve kadın erkek üzerlerinde sadece beyaz cübbeleri var ne sütyen ne kilot tüvaletin kapısı bile dahi yok terlemiş genç hanımlar oluyor cübbe tenlerine yapışıyor caddede ereksiyon olanlar bile dahi var şeytanı taşlamak için taşlarıda parayla satın alıyorlar belediyede taşların olduğu alt tarafta geniş bir yer yapmış kreyder ile atılan taşları tekrar toplatıp tekrar tekrar satıyorlar allah milletimize akıl fikir versin amerika oraya gitsin el atsın arkadaşlar suudi arapistana gideniniz varsa onların ne mal olduklarını bilirler müslüman insanlığın yüzkarıssı bunlar. sadece arapistan böle değil diğer arap ülkeleride böle malesef......hak hukuk adalet hiçbir şey yok şeyh senin hapsine karar verirse bittin artık ***fi gelinceye kadar seni hapiste bırakır hiç şansın yok kimbilir belki bazılarınız bana kızabilir ama kastım hiçbir allahın kulunu incitmek asla değildir amacım sadece bunların gerçek yüzlerini size bir nebze tanıtmak....
    amerika oraya gitsin düzeltsin dimi? sen ne zannediyorsun amerikayı? iyilik meleğimi? ırakta ve afganistanda olanları sağır sultan duydu...ne zannediyorsun sen amerikayı? arabistanın hatta ortadoğudaki arap ülkelerini yöneten hükümetlerin tamamı amerika destekli olduğunu bilmiyormusun?
    ammada meraklıymışsın amerikaya. isteyen arabistana gitsin demesi ne kadar kadarda kolay dimi? bu kadar amerika meraklısı olanlarda amerikaya gitsin öyleyse. iş böyle hallolursa....bu kadar vatanperver birinin güneydoğudaki şehitlerimizin kanında amerika parmağı olduğunu görmemeside başka bir hayret.
    yoksa kasıtmı?
    bizim sülaleden çok kimse ümreye veya hacca gitti-gidiyor...evet bir çok eksiklikleri anlatıyorlar.hiç biri bu anlattıklarını söylemedi. bitek sanamı gözüküyor bunlar?
    ayrıca eleştirininde dozu var. bir çok şerefsiz namussuz kelimesi kullanmışsın. ne kadar fazla kullanırsan o kadar çokmu oluyorlar?
    pes...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar konu yine farklı yönlere gidiyor amacını aşıyor.İsteyen arkadaş kampanyaya katılır istemeyen katılmaz.Herkes kendi vicdanı ile başbaşadır kimse kimseyi yönlendiremez.Tek merak ettiğim neden bazı arkadaşlar küfür etti diye iftira atan mısırlı arap'a inanıyorlarda küfür etmedim diyen Türk'e inanmıyorlar.Bu şu anlamamı geliyor mısırlı arap'la, vahabi bedevileri bizden daha'mı dürüst?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada türk berberin meselesini bilmiyorum. kim doğru kim yanlış bilmiyorum. asılması taraftarı kesinlikle değilim.
    bazılarının amerikayı göklere çıkartması dellendiriyor beni. bence (sert olacak ama söyleyeceğim) misyonerlik bu.
    selametle...

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri