Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ben katılmıyorum şerefsiz cazasını çeksin Allah a küfretmenin cezasını çeksin(eğer isnat edilen suçu gerçekten işlemişse)
Beyefendi o arkadaşa şerefsiz deme hakkını kimden buluyorsun allaha küfür ettiyini sen kendin bilare duyup gördünmü asıl şerefsiz olan o araplar ve onu şikayet eden mısırlı ben seni kınıyorum yazıklar olsun sana ne demek assınlar cezasını bulsun onun yerinde sende olabilirdin sana arapistanda iftira atıldığını farz et ne yapabileceyini sanıyorsun TÜRK değilmisin bitti eğer türksen işin bitmiştir elinden ne gelir avukat yok hakim yok savcı yok hiç bir şey yok seni orda adamdan bile saymıyorlar bence ona şerefsiz demeden evvel biraz düşünmeni tavsiye ederim,yukardaki yazında ona önce şerefsiz demişsin sonrada isnat varsa diye yazıyorsun....
NÖTİG.ŞEREFSİZ OLAN ARAPİSTAN ÜLKESİ BÜTÜN TEMENNİM ALLAH KİMSEYİ ORAYA MUHTAÇ ETMESİN GİDEN BİLİR SADECE YAŞAM HÜRRİYET SIFIR İNSANIN HİÇBİR DEĞERİ YOK HELE TÜRKİSE....