Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
35 sonuçtan 31 ile 35 arası

Konu: Başı kesilecek Türk'ü kurtaralım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş ben amerika hayranı değilim hatta amerikaya karşı anti sempatim var amerika orya gitsin deyişimin sebebi oranın kökten bir temizliğe ihtiyaç söz konusu belki düzelir misali ha bu arada şerefsiz amerikanında ıraka ne yaptığını henüz unutmadık çocukların göz yaşına bile bakılmadan katledildi....
    Nötig.Gönül isterki arapistana giden her vatandaş nereliyse neyse arapistan devlet kanunları tarafından yargılanmasını asla asla istemem,isteyen camiiye gitsin istemeyen gitmesin yanii insanlar özgür yaşasın ama şu araplar caddede bir türk yakaladımı yalla camiye diyorlar zorbalıkla türk vatandaşları camiye alıyorlar ya amerikalılara bişey yapabiliyorlarmı HAYIR onlara dokunmak onları bişeye zorlamak gasp altında bişeyler yaptıramıyorlar neden buda tabiiki TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN devletler arasındaki anlaşma gereği söz konusudur nerde ATATÜRK gibi TÜRK vatandaşına sahip çıkacak.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ali harbiye malesef arabistan ve arablar hakkında yüzde yüzü uydurma palavralara inanmışsın ben orda 7 ay kaldım senin dediklerinin hiç birisi yok ben mekkede namaz vakti dışarda gezdim kimse bana yallah camiye demedi bu palavraları nerden duydunda inandın yok taşı satıyorlarmış hiç taş satın alan enayi duydunmu ben 4 sefer gittim oraya müslüman için arap türk kürt laz farketmez hepsi kardeştir sende inan sende kardeşim ol sen ahirete inanmıyorsunki yine hz alinin dediği gibi" ya ahiret cennet cehennem varsa ölmeden tevbe et kurtul sana hz alinin sözünü hatırlatayım "kişi bilmediğinin düşmanıdır
    birde peygamberimizin milletine şerefsiz demişsin aynen sana iade ediyorum
    senin atatürkçülüğünde palavra bence atatürk sizi dersimde temizlemeye çalışmadımı sen önce kendi tarihini iyi oku
    Konu nureddin00 tarafından (23-05-2008 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nureddin00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ali harbiye malesef arabistan ve arablar hakkında yüzde yüzü uydurma palavralara inanmışsın ben orda 7 ay kaldım senin dediklerinin hiç birisi yok ben mekkede namaz vakti dışarda gezdim kimse bana yallah camiye demedi bu palavraları nerden duydunda inandın yok taşı satıyorlarmış hiç taş satın alan enayi duydunmu ben 4 sefer gittim oraya müslüman için arap türk kürt laz farketmez hepsi kardeştir sende inan sende kardeşim ol sen ahirete inanmıyorsunki yine hz alinin dediği gibi" ya ahiret cennet cehennem varsa ölmeden tevbe et kurtul sana hz alinin sözünü hatırlatayım "kişi bilmediğinin düşmanıdır
    senin atatürkçülüğünde palavra bence atatürk sizi dersimde temizlemeye çalışmadımı sen önce kendi tarihini iyi oku
    kırıcı olma nureddin. biraz sakin.
    biz millet olarak duyduklarımıza hemen kanan bir karaktere sahibiz. düzeliceğiz. zamanla olacak.
    bende duymadım ali nin arabistanda anlattıklarını. evet araplara karşı 1.dünya savaşından kalma bir haklı hıncımız var. ama bunu bahane ederek iftira atmakta olmaz.
    ayrıca arabı 3 şeyden seviniz diye bir hadis var.
    bilen bilir. illede arapların kötülerini sevin anlamına gelmez. her sepette çürük elma bulunuyor maalesef. ama bu topunu çöpe atmayı gerektirmez.
    konu nerden nereye geliyor. berbere allah selamet versin.
    (Tekrar söylüyorum. oradaki rejimin ipi kralda değil. abd-ingiltere-israil de. ve bizi arkadan vuran arapları ingilizler ayarttı. bunu yedi cihan biliyor...hiç olmazsa araplara kızdığımız kadar ingilizlerede kızsak rahatlıyacağım...)
    selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nureddin00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Palavra olan sen ve senin kültürün bu sözcüyüde sana iade ediyorum...onlar senin peygamber milletin benim değil az gelişmiş birisi olarak kendini geliştirip prozak tavsiye ediyorum sana kültürsüz cahil sen kendini çokmu ATATÜRKÇÜ görüyorsun hayret bişeysin ya insan ol insan.insan gibi davran....
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu amacının dışına bi hayli çıkmış,Gerekli uyarılar yapılacaktır,haberiniz olsun..!

Konu kapanmıştır..!

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri