2000 Next Super Plus Usbli fta yazılımı usb den attım cihaz yarım sıfır kaldı açılmıyor neden yazılımmı da hatamı var kablo ile atacam com bağlan mıyor yine oldu başka arkadaşın pc ile attım o görüyor eksi tuşa basınca 00 13 yanıp sönüyor![]()
![]()
:49:
2000 Next Super Plus Usbli fta yazılımı usb den attım cihaz yarım sıfır kaldı açılmıyor neden yazılımmı da hatamı var kablo ile atacam com bağlan mıyor yine oldu başka arkadaşın pc ile attım o görüyor eksi tuşa basınca 00 13 yanıp sönüyor![]()
![]()
:49:
günaydın 2saat bekleyiniz sonra cihazı p+ tuşuna basıp açınız ekranda 0030 yazacak loaderi açıp boot bölümünden yazılım atınız sorun düzelecektir.boot bölümünden yazılım attıgınızda usb ile atamazsınız direkt rs232 ile atmanız gerekiyor.buradaki yazılımı kullanın iyi çalışmalr...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu madoc23 tarafından (21-05-2008 Saat 05:38 ) değiştirilmiştir.
yazılım almıyor güncelleme başrısız diyor cihaz eror ve r yanıp sönüyor birde cihaz kanal ekside 0013 yazınca pc tanıyor ha cihazı dün aldık bari yeni yazılm atalım dedik usb den yarım sıfır kladı yok mu bir yardımcı olacak
arkadaşım rs 232 ile boot modunda yazılımı at ..sorunun hal olacaktır ..
--------------------------------------------------------------------------------
yazılım almıyor güncelleme başrısız diyor cihaz eror ve r yanıp sönüyor birde cihaz kanal ekside 0013 yazınca pc tanıyor ha cihazı dün aldık bari yeni yazılm atalım dedik usb den yarım sıfır kladı yok mu bir yardımcı olacak yine aynı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri