Ünlü þovmen artýk televizyon kanallarý için iþ yapmayacaðýný, dizilerde oynamayacaðýný açýkladý...

'HacýYatmaz' isimli programla ekranlarda yer alan Demirer, kaltýldýðý bir TV programýnda aldýðý kararýn gerekçesini söyledi.
Televizyon gazetesinin haberinde, Kanal D'de Ömür Gedik'in sunduðu Cinemania programýna konuþan Ata Demirer, televizyon programlarýna ve dizilere neden uzak duracaðýný þu sözlerle ifade etti:
'Bana göre deðil. Ben diyalogtan mizah çýkarmaktan ziyade, malzemeyi evde hazýrlayýp getirip, 'Buyrun börekleriniz' bana daha uygun. Ben iþi canlý canlý yapmayý seviyorum. Ben eðlenmediðim bir iþi yapmak istemiyorum. Okan Abi ve Beyaz çok iyi yapýyor bu iþi, onlarýn iþi benim iþim deðil. Ben daha zorunu yapýyorum sahnede. Onu yapabiliyorum, onu seviyorum.
Televizyona da herhangi baþka bir iþ yapmayý düþünmüyorum; sit-com'dur, dizidir falan... Sinemayý çok seviyorum. 1,5 aylýðýna baþka birinin vücudunu kiralamak çok eðlenceli, ama bu 3 yýl, 5 yýl olduðu zaman sýkýcý olabilir. Gösteri yapayým ben ve sinema