arkadaslar next 2000 serısının hızlı oldugunu duydum
acaba bu hızlılık kanal gecıslerınde de etkılı
cunku yenı bı uydu alıcam ama hangı modellerın kanal gecısının hızlı oldugunu
bılmıyorum yardım ltf.
arkadaslar next 2000 serısının hızlı oldugunu duydum
acaba bu hızlılık kanal gecıslerınde de etkılı
cunku yenı bı uydu alıcam ama hangı modellerın kanal gecısının hızlı oldugunu
bılmıyorum yardım ltf.
Konu swerrt tarafından (21-05-2008 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: sımge yı yanlıs yere koymusum
@swerrt next superplus serisi kanal geçişleri çok hızlıdır.Bende next 2000 cx var cok memnunum tavsiye ederim.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
tesekkur ederım pekı 2000 cx eskı bı model mı yoksa yenılerden mı
cunku su yuzdn soruyorum kımı receverler da usb baglantısı hafıza kartı okuyucusu mp3 çalar gıbı ozellıkler war bunda da varmı bu tıp ozellıkler ??
ye 2000 cx süper plus serisini USB'lisi de var, USB'siz olanıda var. USB li almanız tavsiye ederim rahat bir şekilde yazılım yükleyebilirsiniz ben cx ve cıs süper plus kullanıyorum ikiside çok güzel modül kullanıcısıysanız cıs almanızı tavsiye ederim cx gömülü modül girişi yok. Fiyatlarıda oldukça uygun :45:
arkadaşlar yalnış bilgi vermeyelim usb siz modeli piyasada kalmadı eğer kart modül gibi herhangi bir aparat kullanmayacaksan fta usb olan modelini al bence doğru tercih
(2000 ftausb) (2000cx.spuerplus) (2000cıs.spuerplus) (2000dpcıs.superplus)
veya 2000HD önerimizdir al bak ***fine
tesekkur ederım arkadaslar cok yardımcı oldunuz ben dun baktım fıyatlarıda uygun
alıcam yalnız bı sorum daha olacak bundan once bende dıgıturk wardı kımı arkadaslarımdan duyduguma gore dıgıturk un canagını kullanabılırsın dıyorlar turksat ı ceker dıyolar.Sizce dogrumu bu?
serkan kardeşimiz deki cihazın aynısı bendede var. bende çok memnunum. diğerlerini bilmem ama kayıt yapma, mp3 resim vs. oluyor. hatta normal cd nin ts uzantısına çevirip usb ye kayıt edersen cihazından seyredebilirsin.
ne alırsan hayırlı olsun diyelim...selametle...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri