Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: next 2000 yardýmcý olabýlýrmýsýnýz ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart next 2000 yardýmcý olabýlýrmýsýnýz ?

arkadaslar next 2000 serýsýnýn hýzlý oldugunu duydum
    acaba bu hýzlýlýk kanal gecýslerýnde de etkýlý

cunku yený bý uydu alýcam ama hangý modellerýn kanal gecýsýnýn hýzlý oldugunu
    býlmýyorum yardým ltf.
    Konu swerrt tarafýndan (21-05-2008 Saat 19:19 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: sýmge yý yanlýs yere koymusum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

@swerrt next superplus serisi kanal geçiþleri çok hýzlýdýr.Bende next 2000 cx var cok memnunum tavsiye ederim.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tesekkur ederým peký 2000 cx eský bý model mý yoksa yenýlerden mý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cunku su yuzdn soruyorum kýmý receverler da usb baglantýsý hafýza kartý okuyucusu mp3 çalar gýbý ozellýkler war bunda da varmý bu týp ozellýkler ??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý swerrt Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cunku su yuzdn soruyorum kýmý receverler da usb baglantýsý hafýza kartý okuyucusu mp3 çalar gýbý ozellýkler war bunda da varmý bu týp ozellýkler ??
    Hepsi var ek olarak kayýt bile yapabiliyorsun 2000 cx yeni model sayýlmaz.1,5 senedir var piyasada ama benim acýmdan 1 numara diyebilirim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hepsi var ek olarak kayýt bile yapabiliyorsun 2000 cx yeni model sayýlmaz.1,5 senedir var piyasada ama benim acýmdan 1 numara diyebilirim
    serkan kardeþimiz deki cihazýn aynýsý bendede var. bende çok memnunum. diðerlerini bilmem ama kayýt yapma, mp3 resim vs. oluyor. hatta normal cd nin ts uzantýsýna çevirip usb ye kayýt edersen cihazýndan seyredebilirsin.
    ne alýrsan hayýrlý olsun diyelim...selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý swerrt Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ye 2000 cx süper plus serisini USB'lisi de var, USB'siz olanýda var. USB li almanýz tavsiye ederim rahat bir þekilde yazýlým yükleyebilirsiniz ben cx ve cýs süper plus kullanýyorum ikiside çok güzel modül kullanýcýsýysanýz cýs almanýzý tavsiye ederim cx gömülü modül giriþi yok. Fiyatlarýda oldukça uygun :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar yalnýþ bilgi vermeyelim usb siz modeli piyasada kalmadý eðer kart modül gibi herhangi bir aparat kullanmayacaksan fta usb olan modelini al bence doðru tercih

Kullanýcý Bilgi Menüsü

(2000 ftausb) (2000cx.spuerplus) (2000cýs.spuerplus) (2000dpcýs.superplus)
    veya 2000HD önerimizdir al bak ***fine

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tesekkur ederým arkadaslar cok yardýmcý oldunuz ben dun baktým fýyatlarýda uygun
    alýcam yalnýz bý sorum daha olacak bundan once bende dýgýturk wardý kýmý arkadaslarýmdan duyduguma gore dýgýturk un canagýný kullanabýlýrsýn dýyorlar turksat ý ceker dýyolar.Sizce dogrumu bu?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri