Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: HD-SMART satışa sunulmuştur bilgi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ne oluyo anlamadım daha biryıl önce hayata geçen dsmart 300ytl den sattığı cihazları insanlardan çöpe atıp 690 ytl yenisini almayı hemde fazla bir özelliği olmayan cihazı almalarını istiyorlar. beyler bu ülkede işsizlik had safhada askeri üçret 450 ytl açlık ve yoksulluk almış başını gidiyor bunlarda utanmadan nerdeyse (Taksitle)askeri ücretin iki katına cihaz satıyor seneyede ne diyecekler bakalım bana göre dijiturk bunlardan daha mantıklı geliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yukselertekin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu ne oluyo anlamadım daha biryıl önce hayata geçen dsmart 300ytl den sattığı cihazları insanlardan çöpe atıp 690 ytl yenisini almayı hemde fazla bir özelliği olmayan cihazı almalarını istiyorlar. beyler bu ülkede işsizlik had safhada askeri üçret 450 ytl açlık ve yoksulluk almış başını gidiyor bunlarda utanmadan nerdeyse (Taksitle)askeri ücretin iki katına cihaz satıyor seneyede ne diyecekler bakalım bana göre dijiturk bunlardan daha mantıklı geliyor.
    arkadaşım digitürkde hd yayın dedi cihazlarını 900 ile 1000 ytl arası sattı neresi mantıklı digitürkün anlamadım.:49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri