Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: KAON_A-Max Plus_Animasyonlu Seri_2008.05.21_Emu:202

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ofaruk741 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu anki yazılımlarda tps paketinde ushia ve france 5 gibi kanallarda uyduyu resetliyor bundada aynı problem varmıdır
    Bunda o problem yok..!

Alıntı ertugakyol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ksc511z 12.01.a5 için uymulu varmı
    uymaz..!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hcakir hocam bu yazılım sunny cihaz h/w si 1a.oo.a5 olan fta 9060 cihaza uyarmı ne dersiniz acaba tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ceyo_49 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hcakir hocam bu yazılım sunny cihaz h/w si 1a.oo.a5 olan fta 9060 cihaza uyarmı ne dersiniz acaba tşkler
    Evet uyar bu yazılımı yükleyeceksiniz..!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirme için çok tşkler çalışmalarınızda başarılar emeğe saygı olmalı bilenle bilmeyen bir tutulmamalı saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

peki hocam yazılımı yüklerken şöyle bir sorunla karşılaştım cihaz açılırken ekranda leoder yazısı olan L.1.02 kalıyor bilgilendire bilirmisin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ceyo_49 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    --------------------------------------------------------------------------------

peki hocam yazılımı yüklerken şöyle bir sorunla karşılaştım cihaz açılırken ekranda leoder yazısı olan L.1.02 kalıyor bilgilendire bilirmisin
    acil yardı hcakir hocam dünüşümü yapıyordum sunny den kaona ama maalesef bu durumla karşılaştım kurtarma yazılımı var mı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acil yardı hcakir hocam dünüşümü yapıyordum sunny den kaona ama maalesef bu durumla karşılaştım kurtarma yazılımı var mı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki hocam yazılımı yüklerken şöyle bir sorunla karşılaştım cihaz açılırken ekranda leoder yazısı olan L.1.02 kalıyor bilgilendire bilirmisin[/QUOTE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı problem bendede oldu üstad çözm nedir yardım edebilirmisiniz ltf

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acil yardı hcakir hocam dünüşümü yapıyordum sunny den kaona ama maalesef bu durumla karşılaştım kurtarma yazılımı var mı[/quote]

Alıntı ha-ka-79 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı problem bendede oldu üstad çözm nedir yardım edebilirmisiniz ltf
    Önce bu bootladeri Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ,Buda sunnyden kaona dönüşüm için gerekli yazılım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Yazılımı ve bootloaderi yüklemeniz için gerekli olan kup programı da Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri