Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Mehmet Yıldız Galatasarayda

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş ya alınacak hiç mi adam yokmu yaa mehmet yıldızımı alıcaklar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustafa30 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaş ya alınacak hiç mi adam yokmu yaa mehmet yıldızımı alıcaklar
    bence yanılıyorsun mehmet yıldız iyi bir futbolcu bana göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Galatasaray transferde ilk bombayı patlattı. Yılın yıldız ismini kadrosuna kattı. İmza atıldı, karşılığında da 2 futbolcu ve 1.2 milyon dolar verildi.
    Galatasay transfere hızlı başladı. İlk harekatı yerli transferde yaptı. Sivasspor'ın gözde oyuncusu Mehmet Yıldız'ı kadrosuna kattı.

Yıldız ile 3 yıllığına anlaşma imzalandı. Galatasaray Yıldız için 1.2 milyon dolar ile futbolcularından Aydın ve Anıl'ı Sivasspor'a verdi.

Mehmet Yıldız bu sezon attığı gollerle Sivasspor'u zirveye taşıyan isim oldu. Sivasspor, yıldız oyuncusunu satarak kadrosunda büyük bir boşluk yarattı.
    GERÇEKTENDE ÇOK İYİ OLUR AMA SİZ NERDEN DUYDUNUZ RESMİYETTE BİŞEY YOK Kİ.GELDİĞİ NERDEN BELLİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kellebekir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    GERÇEKTENDE ÇOK İYİ OLUR AMA SİZ NERDEN DUYDUNUZ RESMİYETTE BİŞEY YOK Kİ.GELDİĞİ NERDEN BELLİ
    İnternet haberden okudum. Ama arkası gelmediğine göre balon haber. Fakat Adnan Sezgin in çok önemli 2 futbolcu ile anlaştık açıklaması var. Bekleyelim görelim. Birde mesajlarını lütfen küçük harfle yazalım. Kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçen günde çıktı bu haber balondur aydın gibi genç adamı vermezler ben inanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sa mehmet yıldız bence balon bir futbolcu aydın takası tamamen hata olur mesala bjk bu sene holosko için burak korayı verdi beyenmedikleri burak 2milyon auroya gitti bizim akıllı transfer yapmalıyız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resmi sözleşmeye imza atarken görmeden asla inanmam her sene transfer döneminde böyle haberler sıkça çıkmakta ve çoğunluğuda balon haberler olmaktadır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Haber hiçbir medyada yer bulmadı balon yada değil ama bizi meşgul ediyor
    Konu Kapanmıştır!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri