REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
50 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Cemaati hayrette bırakan görüntü!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bİz İnsanlar Neden Allah Tan Mucİzeler Bekler Oldukkİ Ben BÖyle Şeylere İnanmiyorum Allahin Bu TÜr Şeylere İhtİyaci Yok Allahu Ekber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH' ın varlığını, büyüklüğünü böyle şeylerle görmeye falan hiç ihtiyacımız yok.. Siz bu resimleri kafanıza takmayın, hayatınıza devam edin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gacvokem kardeş:senin görüntüler fake değil ama maalesef o görüntüleri herkes yayınlamaz.onları ancak senin benim gibi adamlar yayınlar ve duyurur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

scob arkadaşa katılıyorum. insan görmek istediğini görür. bunun ilahi güçlerle ilgisi falan yok arkadaşlar, kendinizi aldatmayın. kaynağa da dikkat edin. samanyolu haber.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rahman ve Rahim olan Allah Her türlü kusurdan münezzehtir
    elbetteki her sıkıntıyı hayır her günü kadir her anı hikmetli bilmek evladır
    Burda sadece bir müslüman olarak degil bir insan ve eşrefi mahluk yani yaradılmışların
    en şereflisi olarak biz insanların herşeye ibret nazrıyla bakmamızı gerektirmektedir
    yerlerde ve göklerde Şanı yüce olan Hazreti Allahın içinde gök adaların bulundugu
    sonsuz büyüklükteki kainatı birbirine çarpıp dağıtmadan nasıl sevk ve idare ettigini
    düşünmeden bizler tek şeritli yollarda trafik ışıksız uyarı levhazız ilerleyemedigimizi hatta zaman zaman altımızda bisikletle vile türlü kazalara maruz kalabidigimizi düşünelim
    işte şimdi mucizenin tanımı nedir sizce ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç inandırıcı değil milleti korkutup rant peşindeler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle abuk sabuk şeylerle insanların kafalarını karıştırıyorlar. kendi sitelerine ziyaretçi bulmaya çalışıyorlar, bunların halkı aldatmalarına artık izin vermeyin. zaten yeterince milletin kafası bulanık. görmüyormusunuz ortalığı bunlara artık bir yeter deyin. ülkemiz nereye gidiyor, lütfen uyanık olalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inanmayacak birşey yok bulutların gökyüzün o kadar şekilden şekile girerki istediğiniz şekli her zaman yakalarsınız isterseniz gemi bile yakalarsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes kendine göre bir anlam çıkarabilir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başı boş olduğunuzu zannetmeyin gözleniyorsunuz

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri