ALLAHU Ekber gercektende ibret alıncak göruntüler okadar büyükki rabbimiz ne yere nede gök yüzüne sığıyor
Teşekkur: 0
ALLAHU Ekber gercektende ibret alıncak göruntüler okadar büyükki rabbimiz ne yere nede gök yüzüne sığıyor
Thanks for all yur help![]()
ibretle izleyin.....
Konu mugumrah tarafından (25-05-2008 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.
heee heee heee bende inadim yaww![]()
gerçekten ilginç bir görüntüydü. sahte olma ihtimali düşük bir görüntü bence...
ewet allah gercekten buyuk
ama ispatlamak icin boyle sacma seylere gerek var mi
inanin yeter sacmalamaya gerek yok
dinime ve allahıma tabi inanıyorum,olabilir ama kendi gözlerimle görmeden şu devirde hiç bir şeye inanmıyorum.özellikle böyle şeylerin din çerçevesi içinde çok fazla abartıldığını hatta çoğunun uydurulduğunuda çok iyi biliyorum.bu yüzden kendim görmeden kendim şahit olmadan hiç bir dini içerikli siteye,gazeteye mecmuaya yazıya güvenmem.Kaldı ki son günlerde bazı dini arkadaşlarımız kalkmış KİPA adlı marketi kötülemiş.ismin açılımı kendilerine göre kilise ve papaz kelimelerinin kısaltmasıymış.ne hikmetse nerden biliyorlarsa yada ne diye adamların ekmeğiyle oynamaya çalışıyorlarsa anlamadım gitti.gelinde şimdi böyle her duyduğunuz dini yorumlara inanın...
Kipa'yı kilise papazmı yapmışlar![]()
![]()
Benim bildiğim anlamı Kitle-İletişim-Pazarlamadır
yani dostum valla öyle.birebir kendim duydum yani akrabamdan.güya gittikleri dernek-vakıf her ne iseişte orda böyle lanse edilmiş kipa.Vede tembihlemişler sakın ordan alışveriş yapmayın diye.yani yazık başka bir şey diyemiyorum.benim bildiğim müslüman bir başka insanın ekmeğiyle oynamaz.gidip kötülemez.böyle bir hak hangi dinde varmış onuda bilmiyorum.Sırf bu olay değil.Eminim kulağınıza ilişmiştir.Adamın biride oturmuş.Yıllarca şeyi düşünmüş onada hayret ettim
coca cola yazısını aynalı görüntü yapmış.ters çevirmiş.sonra arap harfleri eklemiş.sonra karşısına şöyle bi yazı çkarmış.allah yok muhammet yok.bu kadar olur yani :P sırf amerika ürünü diye yapmadıkları şey kalmadı coca colaya
ne alaka ki allaha mumamete küfür eden bir isim koysunlar
dinimiz bu kadar yaratıcı imiş bunuda tebrik etmek istiyorum.kristal kola gibi kolaların satışları düşmeye başlayınca coca colada fare pisliği ezmesi var deniliyor sonra almayın sakın coca sola deniliyor.yani çok utanç verici bir şey bu.din adını kullanarak bazı insanların böyle saçmalıklar yapması bunada insanların inanması gerçekten çok komik.bu yüzden ben kendimle görmeden o bulutu yada fare ezilmesini inanmıyorum kardeşim din adı altındaki haberlere.bir tek kur'anımıza inanırım.gerisi herkesin kendi kafasından çıkan şeyler....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri