REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Fenerbahçe TV'de affedilmez hata!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fenerbahçe TV'de affedilmez hata!

Çarşamba günü sabaha karşı Fenerbahçe TV'de "Filede Bu Sezon" programını izlemek isteyenler, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarını görünce gözlerine inanamadı.

Taraftarlar, olay üzerine FB TV’yi telefon yağmuruna tuttu, tepkilerini internet sitelerinde dile getirdi.

Fenerbahçe Televizyonu Genel Müdürü İhsan Topaloğlu, olayın bir personelin görevi başında uyuyakalmasından kaynaklandığını açıkladı ve camiadan özür diledi.

İhsan Topaloğlu, olayda ihmali bulunan personelin işine de derhal son verildiğini duyurdu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence olur böyle şeyler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tam Matrak OlmuŞ
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden garipsendi anlamadım.avrupa,asyave diğer tüm ülkelerin maç ve kutlamaları gösterilir ama kendi memleketimizin takımının görüntüsü olmaz.düşmanmıyız yoksa rakipmi?ben sivassporluyum yanlış anlaşılmasın galatasaraylı değilim.insanımızda hoşgörü,mertlik,centilmenlik kalmadımı acaba.bu senenin şampiyonu galatasaraydır.kabullenmeli ve tebrik etmeli coşkularına ortak olmalıyız .Ki seneye fenerbahçe veya başkabir takım şampiyon olduğunda ondanda aynı saygıyı görelim.Bir spor kanalıdır bu ve tüm spor olaylarını vermelidir ama ağırlığı kendi takım haberlerine ayırır o ayrı konu.Hiçbir medya kin tohumları ekmemeli bence.Her spor kanalı her takımın haberini vermeli,onlarıda türkiyenin takımları olarak görmeli.o nedenle rakip takımların haber ve başarıları rakip takım kanallarında verildiğinde garip bir şeymiş gibi görülmemeli.Ancak böyle gelişir sporumuz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osetyalı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neden garipsendi anlamadım.avrupa,asyave diğer tüm ülkelerin maç ve kutlamaları gösterilir ama kendi memleketimizin takımının görüntüsü olmaz.düşmanmıyız yoksa rakipmi?ben sivassporluyum yanlış anlaşılmasın galatasaraylı değilim.insanımızda hoşgörü,mertlik,centilmenlik kalmadımı acaba.bu senenin şampiyonu galatasaraydır.kabullenmeli ve tebrik etmeli coşkularına ortak olmalıyız .Ki seneye fenerbahçe veya başkabir takım şampiyon olduğunda ondanda aynı saygıyı görelim.Bir spor kanalıdır bu ve tüm spor olaylarını vermelidir ama ağırlığı kendi takım haberlerine ayırır o ayrı konu.Hiçbir medya kin tohumları ekmemeli bence.Her spor kanalı her takımın haberini vermeli,onlarıda türkiyenin takımları olarak görmeli.o nedenle rakip takımların haber ve başarıları rakip takım kanallarında verildiğinde garip bir şeymiş gibi görülmemeli.Ancak böyle gelişir sporumuz...
    Tamamen katılıyorum arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osetyalı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim çok güzel ifade ettin sonra aziz yıldırım biz kulüb olarak çok yolkatettik diyor nerede ozaman centilmenlik nerede fair play bir takımın şampiyonlıuk kutlamalarını vermek o kişilerin ekmeğiyle oynamak nasıl bir düşünce utanmadan özürdilemiş ve o kişilerin işine son verdik demiş yazıklar olsun be:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neden yapıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kazananı alkışlayabilmenin olgunluğu budur, bunda kızıcak ne var. Bunlar örnek teşkil etmeli
    bugün Galatasaray olur yarın Fener olur sporun dostluk kardeşlik olgusu olduğunu unutmayalım, bunu yayınlayan kardeşimizi ödüllendirmek lazım bence
    sanki takımlar arasında kan davası var,buna bir son verilmeli, bu kardeşimizin yaptığına destek vermeliyiz selam ve dua ile..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece basıt bır yayın hatasıdır.buyutmemek gerek saygılar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri