REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: dün akşam kayıt yapamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bendede 500 gb lık hiç sorunsuz kayıt yapıyorum bencede flash diskte problem olabilir
    hee birde 4 gb lık var onda 2gb dan sonra donma yapıp kayıtı kesiyor birde böyle bir durumda var yani bilgilerinize arkadaşlar
    remats kardeşim. yardımların için sağol. 500 mb lik disk ile ne kadar zamanlık bir kayıt yapıyorsun. hiç denedinmi? yarım saat bir saat?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

500 mb değil 500 gb önce bunu düzeltelim

bir denememde 2 saat kadar yaptım dahada yapıyordu kayıtı durdurdum. bilmem herhalde dolana kadar yapar diye düşünüyorum.çünkü sadece 4gb tını harcamış geriye kalıyor 496 gb gerisini sen hesapla.herhalde 200 saat kadar yapıyor değilmi yalnışmı yoksa he.:49:
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    500 mb değil 500 gb önce bunu düzeltelim

bir denememde 2 saat kadar yaptım dahada yapıyordu kayıtı durdurdum. bilmem herhalde dolana kadar yapar diye düşünüyorum.çünkü sadece 4gb tını harcamış geriye kalıyor 496 gb gerisini sen hesapla.herhalde 200 saat kadar yapıyor değilmi yalnışmı yoksa he.:49:
    sendeki başka bişey galiba...ben gold bilgisayara gitmiştim. en büyüğü 8 gb dediler. o an 4 gb liğine param yetti. onu aldım. ama sürekli ekranı donduruyor kayıt yaparken ve enson kurtlarıda yapamadım. 2 dakika kayıt edip durmuş. sendeki 500 gb lik alet küçük anahtarlık gibi birşeymi? fiyatı nerelerde?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendeki usb harddisk ( yani harici hd)

flash bellek değil hem flash bellek lerin en büyüğü şu an 64 gb onlarda 400 dolar civarında

gold dan başka herkes biliyor bunu sanırım ...( gold ne biliyorku zaten) bizim buradakiler pekde birşey bilmiyorlar .....
    Konu remats tarafından (28-05-2008 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

osmann evet doğrudur her flas disk in okuma hızı farklı onun için alırken okuma hızı yüksek almak gerekiyor yani bu teknik bilgiyi ya satıcıdan yada özeliklerini inceleyerek almak lazım bana sorarsan taşınabilir harddisk alırsan daha iyi piyasada 120 gb 100-110 ytl arası bulabilirsin yanılmıyorsam teknosa da var 1 saat te 1 gb kayıt yapıyor yani buda yaklaşık 120 saat kayıt demektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osmann evet doğrudur her flas disk in okuma hızı farklı onun için alırken okuma hızı yüksek almak gerekiyor yani bu teknik bilgiyi ya satıcıdan yada özeliklerini inceleyerek almak lazım bana sorarsan taşınabilir harddisk alırsan daha iyi piyasada 120 gb 100-110 ytl arası bulabilirsin yanılmıyorsam teknosa da var 1 saat te 1 gb kayıt yapıyor yani buda yaklaşık 120 saat kayıt demektir
    sağol kardeşim. bahsettiğin harddisklerinde okuma hızı varmı?
    markası falan önemlimi? ne tavsiye edersin?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendeki 500gb maxtor gayet iyi ne bileyim
    hem ben bunu elektroworlddan aldım 149ytl ye
    geçen haftadada seggate si vardı bunun 500 gb 149 ytl
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

wd marka aldım çok memnunum okuma hızı yüksek kayıt dvd kalitesinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an hala 500gb elektroworld da 149 ytl arkadaşlar
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an hala 500gb elektroworld da 149 ytl arkadaşlar
    aktarım hızı ve yazım hızı 15 mb/sn + üzerimi remats???

Birde bahsettiğin elektroworld nerede?
    selametle...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri