500 mb değil 500 gb önce bunu düzeltelim
bir denememde 2 saat kadar yaptım dahada yapıyordu kayıtı durdurdum. bilmem herhalde dolana kadar yapar diye düşünüyorum.çünkü sadece 4gb tını harcamış geriye kalıyor 496 gb gerisini sen hesapla.herhalde 200 saat kadar yapıyor değilmi yalnışmı yoksa he.:49:
SEMERKAND
sendeki başka bişey galiba...ben gold bilgisayara gitmiştim. en büyüğü 8 gb dediler. o an 4 gb liğine param yetti. onu aldım. ama sürekli ekranı donduruyor kayıt yaparken ve enson kurtlarıda yapamadım. 2 dakika kayıt edip durmuş. sendeki 500 gb lik alet küçük anahtarlık gibi birşeymi? fiyatı nerelerde?
selametle...
bendeki usb harddisk ( yani harici hd)
flash bellek değil hem flash bellek lerin en büyüğü şu an 64 gb onlarda 400 dolar civarında
gold dan başka herkes biliyor bunu sanırım ...( gold ne biliyorku zaten) bizim buradakiler pekde birşey bilmiyorlar .....
Konu remats tarafından (28-05-2008 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.
SEMERKAND
osmann evet doğrudur her flas disk in okuma hızı farklı onun için alırken okuma hızı yüksek almak gerekiyor yani bu teknik bilgiyi ya satıcıdan yada özeliklerini inceleyerek almak lazım bana sorarsan taşınabilir harddisk alırsan daha iyi piyasada 120 gb 100-110 ytl arası bulabilirsin yanılmıyorsam teknosa da var 1 saat te 1 gb kayıt yapıyor yani buda yaklaşık 120 saat kayıt demektir
bendeki 500gb maxtor gayet iyi ne bileyim
hem ben bunu elektroworlddan aldım 149ytl ye
geçen haftadada seggate si vardı bunun 500 gb 149 ytl
SEMERKAND
wd marka aldım çok memnunum okuma hızı yüksek kayıt dvd kalitesinde
şu an hala 500gb elektroworld da 149 ytl arkadaşlar
SEMERKAND
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri