Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Teknoloji Haberleri alt forum oluşturma.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Teknoloji Haberleri alt forum oluşturma.

Arkadaşlar teknoloji dünyasında olup biteni çoğumuz yakından takip ediyoruz ama bunu formumuzda da paylaşarak güncel bilgilere sahip olabilme maksadıyla form'umuzda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. diye bir alt forum oluşturulması çok daha yararlı olacağını düşünüyorum.

Saygılar.
    Konu Scofield tarafından (13-05-2008 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabiki neden olmasın..Tskelr..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Scofield Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar teknoloji dünyasında olup biteni çoğumuz yakından takip ediyoruz ama bunu formumuzda da paylaşarak güncel bilgilere sahip olabilme maksadıyla form'umuzda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. diye bir alt forum oluşturulması çok daha yararlı olacağını düşünüyorum.

Saygılar.

burda boyle bir yer var ama senin istedigin gibi bir yermi?? Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burda boyle bir yer var ama senin istedigin gibi bir yermi?? Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bölüm hakkında bilgim var ama bu bölüm sadece haber olacak.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet teknolojiyi yakından takip eden biri olarak bu fikri sevdim teknolojik yenilikleri paylaşabiliriz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet teknolojiyi yakından takip eden biri olarak bu fikri sevdim teknolojik yenilikleri paylaşabiliriz

Desteğiniz için teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu şekl bir bölüm açılmıştır.Yeni katagori bölümümüz olan supersat haber bölümünde bulabilirsiniz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu şekl bir bölüm açılmıştır.Yeni katagori bölümümüz olan supersat haber bölümünde bulabilirsiniz.

Teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri