ben kullanmayacagım telekomun bumntıgı oldugu sürece kullanmayacagım en ön şartımda adsl maalesef en pahalı ülkelerden birisiyiz
selametle
Evet görüntülü telefon kullanacağım
Hayır görüntülü telefon kullanmayacağım
ben kullanmayacagım telekomun bumntıgı oldugu sürece kullanmayacagım en ön şartımda adsl maalesef en pahalı ülkelerden birisiyiz
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
slm arkadaşlar benim düşüncem zaten görüntülü konuşa bilmek için internet gerekli onun için zaten msn skype gibi bicok olanak varken bence gerek yok ve cok lükse kaçıyo gerekte yok zaten internettte olması büyük avantaj zaten yeterince internet kullanıcıları sömürülüyor bide görüntülü konuşma imkanının vergileriydi felanbence hiç bi gereği yok
teknolojinin faydalarından yararlanmak güzel bir şey tabii ki kullanırım
bence gereksiz ve lüx bir uygulama....
çoğunlukla aynı fikirdeyiz arkadaşlar bilgi için tşkkler...
Görüntülü telefonla görüşmeyi kabul etmemek belki enayilik olur desem yalan değil ama ... hangi şartlar altında olacak bu iş kapsamı nereye kedar olacak telekom bu hizmetinden dolayı ne ücret talep edecek duyduğum kadarıyla 29 milyon deniyor ben bu parayı ödediğimde herkesle yurt dışıylada görüntülü konuşa bilecekmiyim 29 ytl bilgisayar afrtı 29 ytl telefon artı bir okadar cep derken elde avuçta ne varsa süpürmekten başka bir şey bilmiyen bu toplumda hayır ben almayayım dokunur deerim selamlar...........
Bişey dikkatimi çekiyor forum yöneticileri ne zaman gündemdeki yeniliklerle alakalıyı bir konuyu anket olarak açsa üyelerin birçoğu olumsuz cevap işaretliyor özellikle hayır seçeneğini Türk milleti olarak muhalefet ruhumuzda var sanırım![]()
ev tlf iptal ettirdim gerek yok
kesinlikle kullanmayacağız.sabit ücret kazığını kaldırırlarsa belki düşünürüz.
neden bu teknoloji en pahalı bizde oluyor bi türlü anlamış değilim. en gelişmiş ülkelerde bile 10 kat daha hızlı olan bu teknoloji bizden yarı yarıya daha ucuz. müşteri memnuniyeti için önce kaliteye önem veriliyor, kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri