bence þimdilik lüx gibi görünüyo ve zaten msn denen þeyde var .. þimdilik gerekgiz duruyo..
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet görüntülü telefon kullanacaðým
Hayýr görüntülü telefon kullanmayacaðým
bence þimdilik lüx gibi görünüyo ve zaten msn denen þeyde var .. þimdilik gerekgiz duruyo..
hayatýmýz görüntülü telefon olmuþ yarýn onuda kulanýrýz süpersat teþekurler bilgilendirdiði için![]()
ayda 39 ytl .........
bencede gerek yok çünkü msn hemde þimdi çýkan 3 g cep telefonlar var ayda 39 ytl telekoma vermeye gerek yok bir bu zamandaki ekonomiye göre
tabiki kullanýlacaktýr,her yeni icatta olduðu gibi bunada karþý çýkanlar olacak ama mutlaka birgün onlarda kullanacaktýr
tabikide msn ve gsm ler var ama bunlar yoksa zaten görüntülü telefonda yok, kýsacasý internet olmadan görüntülü telefon olmaz.![]()
ben kullanmayacagým internet olduktan sonra ne faydasý var
slm arkadaþlar bu smile adsl diyor 18.900 acaba bu kampanya ne kadar sürür ben 2 sene oldu türktelekomdan aldýðým adsl birde ev telefonu ev telefonu nasýl iptal etmek istedim ama diyorlar olamaz tlf iptal edersen intenetinde iptal olur her ay 29.900 ytl veriyoruz niye þimdi üye olanlar 18.900 ytl veriyorlar bu bize haksýzlýk degilmi en azýnda bizede bir
seçenek verilmelidir bizde türk vatandaþýyýz niye bize yok
bence fazla üzülme 18,90 ytl en fazla 3 ya da 4 ay geçerli ondan sonra tekrar 29,90 ytl oluyor hattý da zaten mecbur kullanmak gerekiyor ben eve tel de almadým adsl de almadým iþyerimde interneti kullanýyorum evde de acil biþey olursa cafe ye gidiyorum rahatým yani.![]()
kesinlikle kullanýrým......teknolojiye ayak uydurmak lazým....
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri