Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Görüntülü telefon kullanmayý düþünüyor musunuz?

Katýlýmcý sayýsý
592. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet görüntülü telefon kullanacaðým

248 41.89%
  • Hayýr görüntülü telefon kullanmayacaðým

344 58.11%
Sayfa 3/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
112 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Görüntülü telefon kullanmayý düþünüyor musunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxnusxx Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    slm arkadaþlar bu smile adsl diyor 18.900 acaba bu kampanya ne kadar sürür ben 2 sene oldu türktelekomdan aldýðým adsl birde ev telefonu ev telefonu nasýl iptal etmek istedim ama diyorlar olamaz tlf iptal edersen intenetinde iptal olur her ay 29.900 ytl veriyoruz niye þimdi üye olanlar 18.900 ytl veriyorlar bu bize haksýzlýk degilmi en azýnda bizede bir
    seçenek verilmelidir bizde türk vatandaþýyýz niye bize yok
    bence fazla üzülme 18,90 ytl en fazla 3 ya da 4 ay geçerli ondan sonra tekrar 29,90 ytl oluyor hattý da zaten mecbur kullanmak gerekiyor ben eve tel de almadým adsl de almadým iþyerimde interneti kullanýyorum evde de acil biþey olursa cafe ye gidiyorum rahatým yani.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yeterince telekoma para veriyoruz 39 tl de çok hiç gerek yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kullanmayacaðým, çünkü normal telefondan yediðimiz kazýk yeter birde ondan kazýk yemek istemem.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet kullanmayý düþünüyorum
    :welcome:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sonuçta güzel ve iþe yarayacak bir ürün ama yaygýnlaþtýktan sonra almak daha iyi olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þimdi hayýr dedim ama zaman neyi gösterir bilinmez

Kullanýcý Bilgi Menüsü

:45:
    Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu haftaki anketimizin konusu Görüntülü telefon kullanmayý düþünüyor musunuz? Oylarýnýzý ve yorumlarýnýzý bekliyoruz arkadaþlar.

*Anketimiz her zamanki gibi 7 gün sürecektir..
    Bu konuya iyimser bakýyorum yeniliklerden faydalanmak bize kolaylýk saðlar. (artýk alo ankara cýk aradan demenin zamaný deyil)görünmek istemiyenler olumsuz bakabilir.Herkesin görüþüne saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet neden olmasýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm 3g tlf var bence bu daha iyi yeterince giydiriyorlar.istedigin heryerde gorunebiliyorsun.disari ulkelerde bile bu kadar yuksek fiyat tarifesi yok biz turkiyeyiz.dunyada belkide en yuksek fiyatla tlf konusmasi yapiyoruz bide goruntulu alalim almayinn.saygilar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

istesende geliþen teknolojilerden kendini kurtaramassýn ama tabiiki zamana yaymak lazým hele bir yaygýnlaþþýn,ucuzlasýn ondan sonra o kadar aciliyeti olan bir þey deðil þu an saygýlar..

Sayfa 3/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri