teknoloji diyen arkadaþlar internet üzerinden olduðuna göre msn den bi farký yok yeni bi teknoloji sayýlmaz
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet görüntülü telefon kullanacaðým
Hayýr görüntülü telefon kullanmayacaðým
teknoloji diyen arkadaþlar internet üzerinden olduðuna göre msn den bi farký yok yeni bi teknoloji sayýlmaz
görüntüsüz konuþmadan dünyanýn ücretini alan israil telekom bundan kim bilir nasýl bir ücret alýr. buyüzden konuþmak istemem.
görüntü kalitesi berbat internet oldugu için kulllanmam ve görüntülü telefon alacaksýn birde hat alacaksýn adsl olayý ve pahalý bence kimse kullanmasýn
yanýklarda iz býrakmaz
ben kullanmayacagým telekomun bumntýgý oldugu sürece kullanmayacagým en ön þartýmda adsl maalesef en pahalý ülkelerden birisiyiz
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
slm arkadaþlar benim düþüncem zaten görüntülü konuþa bilmek için internet gerekli onun için zaten msn skype gibi bicok olanak varken bence gerek yok ve cok lükse kaçýyo gerekte yok zaten internettte olmasý büyük avantaj zaten yeterince internet kullanýcýlarý sömürülüyor bide görüntülü konuþma imkanýnýn vergileriydi felanbence hiç bi gereði yok
teknolojinin faydalarýndan yararlanmak güzel bir þey tabii ki kullanýrým
bence gereksiz ve lüx bir uygulama....
çoðunlukla ayný fikirdeyiz arkadaþlar bilgi için tþkkler...
Görüntülü telefonla görüþmeyi kabul etmemek belki enayilik olur desem yalan deðil ama ... hangi þartlar altýnda olacak bu iþ kapsamý nereye kedar olacak telekom bu hizmetinden dolayý ne ücret talep edecek duyduðum kadarýyla 29 milyon deniyor ben bu parayý ödediðimde herkesle yurt dýþýylada görüntülü konuþa bilecekmiyim 29 ytl bilgisayar afrtý 29 ytl telefon artý bir okadar cep derken elde avuçta ne varsa süpürmekten baþka bir þey bilmiyen bu toplumda hayýr ben almayayým dokunur deerim selamlar...........
Biþey dikkatimi çekiyor forum yöneticileri ne zaman gündemdeki yeniliklerle alakalýyý bir konuyu anket olarak açsa üyelerin birçoðu olumsuz cevap iþaretliyor özellikle hayýr seçeneðini Türk milleti olarak muhalefet ruhumuzda var sanýrým![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri