REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: fırefox'bağlanamıyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart fırefox'bağlanamıyorum

arkadaşlar;dün akşamdan bu yana fırefoxa bağlanamıyorum.silip yeniden kurdum,sistemi daha önceye geri yükledim ama bir türlü bağlanmıyor.ie'de sorun yok.ne yapılabilir,teşekkürler.saygılar........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmety1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar;dün akşamdan bu yana fırefoxa bağlanamıyorum.silip yeniden kurdum,sistemi daha önceye geri yükledim ama bir türlü bağlanmıyor.ie'de sorun yok.ne yapılabilir,teşekkürler.saygılar........
    Bende firefoxla sadece foruma giremedim dün gece.
    Diğer heryer normaldi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmety1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli dostum bendede aynı sorun oldu ben internet özellikler gelişmiş internet explorer ayarlarını sıfırla yaptım frefoxu yeniden kurdum tamam oldu inşaallaah seninde sorunun gider saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim kardeşim. bi deneyeyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah kardeşim.sorun halloldu.ilgine teşekkür ederim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri