REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: PC dende DREAMBOX seyredin (Resimli)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart PC dende DREAMBOX seyredin (Resimli)

Aşağıdaki uygulama 7000s de ve 7020 denenmiştir...

Dreamboxında HDD olmayıp bilgisayarındaki HDD'e film kaydetmek isteyen veya Pc dende dreamboxı seyretmek isteyenler icin TuxVision programının Ayarları.

Öncelıkle aşağıdaki 2 programıda Pc ye kurun

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu iki programıda kurmak gerekiyor.

Bu 2 programıda kurduktan sonra Tuxvison programını calıstırın.

Program calısmaya basladıgında kıtlenmıs gıbı gozukur ama bır sure bekleyın butonlar calısmaya baslar ılk acıldıgında Ip arıyor.Daha sonra "Destination" yazan yere tıklayın ve programın ızlenılen kanalı kaydedecegı klasoru secın (bende Capture siz istediginiz klasoru secebılırsınız.)

Daha sonra"Options" Tusuna basın
    Dreambox IP numaranız kacsa uste onu verıceksınız(Bende 10.0.0.7)

Daha sonra sırasıyla su ayarlar yapılacak.

Bu ayarları yaptıktan sonra dreamboxunuzu açın ve preview a tıklayın yayın seyretmeye başlayacaksınız , unutmayınız Dreamboxunuzda hangi kanalı izliyorsanız pc nizdede aynı kanalı izleyebilirsiniz,başka kanalı izleyemezsiniz , kayıt içinse Recorda basın kayıta başlasın , iyi izlemeler.

ayrıca dreamview programı ilede izleyebilirsiniz programı kurduktan sonra opsion menüsünden preferences se gelin ipi ayarlarını ve username pssword ayarlarını zı yapın o*** deyin sonra da yine opsion menüsünden update chanel deyin kanalrarı tarayıp alsın sonrada açıp seyredin yandaki menüden kanlararı degişebilirsiniz tabiki bu işleri dremboxsu net work ağı ile bağladıysanız modeme veya bi switchle

alıntıdır emegi gecenlere teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşım çok güzel bir paylaşım ellerine sağlık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MAHMUT1 Arkadaşım eline sağlık paylaşım için teşekkürler. Benim bir ricam olacak tuxvision ile uzun zamandan beri kayıtt yapıyorum ancak bir aydan bu yana kullanamıyorum ne yaptımsa olmadı programları tamamen kaldırdım tekrar kurdum olmadı kayıt dosyasını yeniledim tanıttım gene olmadı ve tuxvisionda 401 title head body h1 error 401 una.... diye devam eden yazı çıkıyor yazının devamınıda göremiyorum . Acaba sorunu nasıl çözebilirim. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hani hata raporu veriyor üzgünüm arkadasım galiba bu mit fos çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı doceh29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hani hata raporu veriyor üzgünüm arkadasım galiba bu mit fos çıktı
    Ben vista kullanıyorum bendede aynı hatalar veriyor daha önce xp vardı sorun yoktu vistada sorunlu sanırım yada deneyen varsa bildirsin nasıl yaptıgını
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreamwiwer 4 versiyonunu tavsiye ederim daha başarılı bir program vistada sorun yaratmıo aslında bu tuxvsionun vısta ilede alakası yok. cihaza yeni image attığınız zaman çözülüo.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri