Merhaba arkadaşlar ben bir redline cihaz almak istiyorum ancak 200 ytl kadar bir bütcem var. Uydudan yazılım güncelleyen cihazların markasını bana vermeniz mümkünmü ve bu cihazları önerrimisiniz. sizce hangi modelini almalıyım.
Merhaba arkadaşlar ben bir redline cihaz almak istiyorum ancak 200 ytl kadar bir bütcem var. Uydudan yazılım güncelleyen cihazların markasını bana vermeniz mümkünmü ve bu cihazları önerrimisiniz. sizce hangi modelini almalıyım.
arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.
@uzman_elhan arkadaşım daha iyi bilir ama,
Bu cihazlara destek şahane,vede bilgisayardan yazılım indirip atma sorunu yok cihaz uydudan güncelliyor yazılımını,***ini kanal listesini..!
Vede birçok ilklere imza atmış bi marka,eksikleri yokmu? elbette var ama bu cihazın ar/ge si çok iyi çalışıyor şüpheniz olmasın,tabi son karar sizin..!![]()
biraz bütçeyi zorlayıp (230-250ytl) kart paylaşımlı cihazları değerlendirmeni öneririm
verdiğiniz önemli bilgiler için teşekkür ederim.
redline ın kart paylaşımlı modellerini bana söyleyebilirmisiniz acaba.
arkadaşım gir redline sitesine ordan takip et görerek karar verderim hertürlü özelligini de bakarsın okmu
arkadaşım eyer redline almak istiyorsan sana önerim rl-104 x almanı tavsiye ederim çünkü eyer dt kartın varsa rl-200 serisin bazen tanımı yor ama rl-104 x sorun yaşamaz ve seri cihazdir
Yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri