Þenol Güneþ’e büyük gurur
Kulübümüzün efsane oyuncularýndan, Trabzonspor ve A Milli Takým’ýn eski Teknik Direktörü Þenol Güneþ’in adý Ýstanbul’da bir ilköðretim okulunun spor salonuna verildi. Güneþ kendi adýný taþýyan spor salonunun açýlýþ törenine katýldý.
Ýstanbul Bahçelievler Behiye Nevhiz Iþýl Ýlköðretim Okulu’nda yapýlan açýlýþ törenine Asbaþkanýmýz Hayrettin Hacýsalihoðlu ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çok sayýda davetli hazýr bulundu.
Törende bir konuþma yapan Güneþ, ülke olarak yapýlacak en önemli iþlerden birinin dünya çapýnda örnek sporcular yetiþtirmek olduðunu vurguladý. Güneþ, “Adýmýn ölümsüzleþtirilmesinden dolayý çok mutluyum. Sporun doðasýnda fair-play var, dostluk var, kardeþlik var. Bu salonlardan bu amaçlara hizmet eden sporcular çýkacaðýna inanýyorum” dedi.
![]()
![]()
![]()

Teþekkur:
Beðeni:
Kulübümüzün efsane oyuncularýndan, Trabzonspor ve A Milli Takým’ýn eski Teknik Direktörü Þenol Güneþ’in adý Ýstanbul’da bir ilköðretim okulunun spor salonuna verildi. Güneþ kendi adýný taþýyan spor salonunun açýlýþ törenine katýldý. 
Alýntý

Yer imleri