Hakan Þükür Aslan'ý bitirdi. Günlerdir susan usta oyuncu sonunda konuþtu. Kalli'den öðrendiði sözler ile çok kýrýldý.
Son günlerde Baþkan Adnan Polat ile eski Teknik Direktör Feldkamp arasýnda yaþanan polemiðin malzemesi olan Hakan Þükür jübile teklifine ilk aþamada hayýr dedi.
Yýldýz futbolcu ailesiyle görüþtükten sonra birkaç içinde kesin kararýný verecek.
Kalli'nin "Hakan Þükür'ü göndermemi Adnan Polat istedi. Bana bir liste verdi o listede Hakan Þükür de vardý. Ýnkar ederse ispat ederim" þeklinde Zaman Gazetesi'ne yaptýðý açýklama Kral'ý Galatasaray'dan kopardý.
Bugün Anadolu Ajansý aracýlýðýyla jübile teklifini doðrulayan yýldýz futbolcu kesin kararýný birkaç gün içinde vereceðini duyurdu. Ýþte Þükür'ün Anadolu Ajansý'na yaptýðý açýklama:
''Bildiðiniz üzere uzun süredir tartýþýlan ve gündemi meþgul eden 'Hakan Þükür kalacak mý, yoksa gidecek mi?' sorusunun yanýtýný dün yapmýþ olduðum görüþmelerin ardýndan, çok sevdiðim Galatasaray camiasý ve spor kamuoyumuzla paylaþmak istiyorum.
Deðerli baþkanýmýz Sayýn Adnan Polat ve idarecimiz Sayýn Adnan Sezgin ile dün bir görüþme gerçekleþtirdim. Hakkýmda uzun süredir medyada sýkça yer alan ve tartýþýlan durumum konusunda yapýlan bu görüþmede, bana iletilen ve henüz yönetim kurulunda görüþülüp karara baðlanmadýðý söylenen jübile teklifine ise futbol hayatýmýn geleceðine yön vereceðim ve belki de sona erdireceðim þu günlerde herhangi bir yanýt veremeyeceðimi söyledim.
Kendilerine teþekkür edip, önümüzdeki günlerde ailemle birlikte vereceðim kararýn ardýndan düzenleyeceðim bir basýn toplantýsýyla yeterli açýklamayý kamuoyumuzla paylaþacaðým.
Çok kritik bir karar aþamasýnda olduðum þu günlerde yapacaðým bu toplantýya kadar, yazýlý ve görsel medyada benim aðzýmdan beyanat olarak çýkabilecek tüm açýklamalarýn gerçeði yansýtmayacaðýný bilmenizi isterim.''
Ýnternet Haber

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri