REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: arkadaşlar kaon classıc yazılım lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart arkadaşlar kaon classıc yazılım lazım

arkadaşlar bu kaon classıc yazılım çıkarmayı düşünmüyomu bir iki tane çıkardılar kestiler arkası gelmedi benim cihaza stream yazılım uymuyo benim makina sunny 7011 dz 16 00 a1 yazılım makinaya yükleniyo ama hiç bi kanaldan sinyal gelmiyo ustalara sorduğum da bu makinanın eski bord olduğunu ve tunerden sorun yaptığını söylüyo benim makinaya sunny ve kaon classıc yazılım uyuyo onlarda sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım kaon team clasico yazılımlarını ispanyol kaon team çıkarmaktadır fakat şimdiye kadar çıkarmadılar nedenide belli değil.Belki bazı taşların yerine oturmasını bekliyor olabilirler.Umudunuzu kaybetmeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütün herkez stream yazılımda izliyo tpsleri bi ben izleyemiyom ya bu şanssız olurmu insan ya diğer hepsi açılıyo şuan makinamda 194 classıc yazılım var sunnyde orjinal yazılımı kesti a bordlulardan yakında bu cihazlar çöpe yani makina çok güzelde kullanım kolaylığı olarak ama bide yazılımlar böyle olmasa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu kaon classıc 194 yazılımda art ve showtime pekti açılıyomu açılmıyosa kaon classıc ın hangi yazılımda açılıyosa verebilirmisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cerazem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu kaon classıc 194 yazılımda art ve showtime pekti açılıyomu açılmıyosa kaon classıc ın hangi yazılımda açılıyosa verebilirmisiniz
    194,de art - showtime güncel ***lerle açılmaktadır..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ağol arkadaşım bugün oraya çevirmeyi düşünüyom ben aparatla yapıcam bu işi odak olarak nilesatımı yapayım yoksa thor uydusunu mu onu söylersen sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cerazem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ağol arkadaşım bugün oraya çevirmeyi düşünüyom ben aparatla yapıcam bu işi odak olarak nilesatımı yapayım yoksa thor uydusunu mu onu söylersen sevinirim
    Onu siz beliryeleyeceksiniz digi tv istiyorsan thor,art-showtime nilesat..

Bana kalırsa ben digi tv yi tercih ederdim..!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri