Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: arkadaþlar kaon classýc yazýlým lazým

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart arkadaþlar kaon classýc yazýlým lazým

arkadaþlar bu kaon classýc yazýlým çýkarmayý düþünmüyomu bir iki tane çýkardýlar kestiler arkasý gelmedi benim cihaza stream yazýlým uymuyo benim makina sunny 7011 dz 16 00 a1 yazýlým makinaya yükleniyo ama hiç bi kanaldan sinyal gelmiyo ustalara sorduðum da bu makinanýn eski bord olduðunu ve tunerden sorun yaptýðýný söylüyo benim makinaya sunny ve kaon classýc yazýlým uyuyo onlarda sorun yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým kaon team clasico yazýlýmlarýný ispanyol kaon team çýkarmaktadýr fakat þimdiye kadar çýkarmadýlar nedenide belli deðil.Belki bazý taþlarýn yerine oturmasýný bekliyor olabilirler.Umudunuzu kaybetmeyin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bütün herkez stream yazýlýmda izliyo tpsleri bi ben izleyemiyom ya bu þanssýz olurmu insan ya diðer hepsi açýlýyo þuan makinamda 194 classýc yazýlým var sunnyde orjinal yazýlýmý kesti a bordlulardan yakýnda bu cihazlar çöpe yani makina çok güzelde kullaným kolaylýðý olarak ama bide yazýlýmlar böyle olmasa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bu kaon classýc 194 yazýlýmda art ve showtime pekti açýlýyomu açýlmýyosa kaon classýc ýn hangi yazýlýmda açýlýyosa verebilirmisiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cerazem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bu kaon classýc 194 yazýlýmda art ve showtime pekti açýlýyomu açýlmýyosa kaon classýc ýn hangi yazýlýmda açýlýyosa verebilirmisiniz
    194,de art - showtime güncel ***lerle açýlmaktadýr..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aðol arkadaþým bugün oraya çevirmeyi düþünüyom ben aparatla yapýcam bu iþi odak olarak nilesatýmý yapayým yoksa thor uydusunu mu onu söylersen sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cerazem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aðol arkadaþým bugün oraya çevirmeyi düþünüyom ben aparatla yapýcam bu iþi odak olarak nilesatýmý yapayým yoksa thor uydusunu mu onu söylersen sevinirim
    Onu siz beliryeleyeceksiniz digi tv istiyorsan thor,art-showtime nilesat..

Bana kalýrsa ben digi tv yi tercih ederdim..!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri