REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon
153 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: 4000-9000(Juno-vulcan)80800CI-Serisi 28-05-2008 tarihli yazılımlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emegı gecen arkadaslara tesekkur ederım ayrıca dıgıtv polsat ve premıer de hangı frekanslarda auoto yapıyor bılgılendırırsenız sımdıden tesekkurler herkeze

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Yazılımlar için çok teşekkürler ZaLiM usta ve emeği geçenler. 9600 Cip

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cekici23 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Benim uydu alıcım GM9400 CI 29.05.2008 tarihli yazılımı yükleyemiyorum. Sorunu epey araştırdım ama çözüm bulamadım. Eğer başka fikri olanlar varsa lütfen yardım etsin. XP SP3 kullanıyorum (SP2 olan cihazım var onda da denedim olmadı) Uyumluluk uygulamasına yaptım 98 seçip bul dediğimde loder kayboluyur, sürükleyip denedim gene olmadı . anakarttan HT Disable de yaptım gene olmadı. Bilgisayarım P4- 3.4 tek çekirdek işlemcilidir. Forumda yazılan tüm yöntemleri denedim ama çozum olmadı. Loder de görünen hata (Download Error Occurred) Lütfen acil yardım bekliyorum. saygılarımla
    aynı sorun bende de var.loader sürekli dosya bulma aşamasında yokoluyor.acaba sorun nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

80400 fta hangi yazılım olur ustam bu modele

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SAT-4450 FTA ve 56000 FTA Modellerinde TRT paketindeki yavaşlama sorunu düzeltildi...
    Vulcan Modellerinde TRT paketindeki yavaşlama sorunu düzeltildi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45:
    Alıntı ZaLiM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SAT-4450 FTA ve 56000 FTA Modellerinde TRT paketindeki yavaşlama sorunu düzeltildi...
    Vulcan Modellerinde TRT paketindeki yavaşlama sorunu düzeltildi...
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı besterkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı sorun bende de var.loader sürekli dosya bulma aşamasında yokoluyor.acaba sorun nedir?
    yanıt yok mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı besterkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yanıt yok mu?
    Dosyayı zipten cıkarmıyorsun birde uyumluluk ayarını kontorl et forum arama bölümünü kullanın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosyayı zipten çıkarıyorum.
    uyumluluk ayarını win98/ME yapıyorum.
    dosya bul deyince program kayboluyor.
    uymluluk mdu kapalı iken dosyayı buluyor.fakat doğal olarak E-03 hatası alıyorum
    her zaman yüklediğim yazılımları artık yüklüyemiyorum.sorun nerde çok meraktayım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olayı çözdüm.dosyayı fareyle sürükleyip bırakarak yükleme yapılabiliyormuş.forumda biraz araştırınca buldum.
    ancak bu sorunun nereden kaynaklanabileceğini bilen varsa gene de yazsın lütfen.

Sayfa 8/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri