REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon
153 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: 4000-9000(Juno-vulcan)80800CI-Serisi 28-05-2008 tarihli yazılımlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencilvania Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılım nerde arkadaşlar benmi göremiyorum
    Sayfa 1 de 1 ci mesajda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler zalim üstad dalmışım yazılımı görmedim ellerine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayfa 1 de 1 ci mesajda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dalmışım kosovalı üstat pardon ilgi ve alakana teşekkürler zaten bu siteyide 1 numara yapan bu:45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elinize saglık ama daha kapsamlı bi yazılım arıyorum nereden bulabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerinize sağlık arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:49:
    Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım 1 ci mesajdaki yazılımı yuklersen sorunun ortada kalmaz.En son dedigin yazılım 2 gun önce cıktı daha
    Kosavalı kardeşim sanırım yanlış anladın beni yada ben doğru ifade edemedim. En son yazılımdan kastım makinaya atmış olduğum yazılım.Yani şu an üzerindeki mevcut olan yazılım. Esas sorunda yeni çıkan 29.05.2008 tarihli yazılımı makinaya atamam zaten. Her türlü yol denedim öneriler inceledim ve uyguladım ama nafile. Tek bir alternatif kaldı yarın yeni bir RS232 kablo alayım gerçi ondan da olacağını zannetmiyorum çünkü önceki yazılımı da bu kablo ile atmıştım. Ama genede denemeğe değer sanırım. Başka çözüm yolu bilen varsa cevap bekliyorum. Saygılarımla:49:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeği geçenlere teşekkürler 29 mayıs 2008 yazılımını goltmaster 9400cı 'yi yükledim ok kanallar çalışıyor.sevgiyle kalın....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cekici23 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49:

Kosavalı kardeşim sanırım yanlış anladın beni yada ben doğru ifade edemedim. En son yazılımdan kastım makinaya atmış olduğum yazılım.Yani şu an üzerindeki mevcut olan yazılım. Esas sorunda yeni çıkan 29.05.2008 tarihli yazılımı makinaya atamam zaten. Her türlü yol denedim öneriler inceledim ve uyguladım ama nafile. Tek bir alternatif kaldı yarın yeni bir RS232 kablo alayım gerçi ondan da olacağını zannetmiyorum çünkü önceki yazılımı da bu kablo ile atmıştım. Ama genede denemeğe değer sanırım. Başka çözüm yolu bilen varsa cevap bekliyorum. Saygılarımla:49:
    bilader sen kabloyu degiştir vey başka pcde dene yazılımı bende attım canavar gibi:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkse teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta tşk golmaster 20300 cı yokmu bulamadım

Sayfa 10/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri