Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Sahte Sony 4gb için çözüm?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Sahte Sony 4gb için çözüm?

Arkadaþlar bana dün sahte üretim olan 4gp sony marka bir mpg4 geldi ve sahibi bilgisayara takar takmaz ekran bembeyaz olmuþ forumda arama yaptýrdým ama pek biþi bulamadým bir iki konu dýþýnda tabii bu aletin sorunu yazýlýmla ilgili bir sorunmu yoksa içinde biþeylermi yandýda böle oldu netten software indirdim ama yükleyemedim netten indirdiðim sotwarelerde bin veya fw uzantýlý dosyalar yok hep not defteri türünde dosya çýkýyor içlerinden. yükleme programý sadece bin yada .fw uzantýlý firmwareleri görüyor yazýlýmla halletmem mümkünmü acaba? teþekkürler.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Halen güncel!..............

Arkadaþlar bunlardan anlayan hiç yokmu yaaa?...
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Merhaba!...Arkadaþlar elimde olan sony sahte mpg4 sürücüsünü buldum ama sorun ne yaptýmsa dumpu veya yazýlýmý atamadým denemediðim hiç bir þey kalmadý ADFU'yu bulamýyorum forumda anlatýldýðý gibi AdfuUpdate dosyasýný gösteriyorum ama bilgisayar bana "belirtilen konum donanýmýnýz hakkýnda bilgi içermiyor" diye yazýyor sanýrým ADFU'yu bulsam düzeltebilirim yanlýþmýyým arkadaþlar artý yükleme programý ile yazýlýmý yüklemeye çalýþtýðým zaman bana bilgisayar yanlýþ yazýlým seçtiðimi söylüyor 4 gündür elimde kafayý yedirtecek arkadaþlar elimdeki mpg4ü düzeltme imkaným ne kadar acaba ekran bembeyaz ve ne yaptýmsa adfuyu bulamadým fikri olan arkadaþ yardým ederse çok makbule geçecektir ilgi alakanýz için þimdiden teþekkür ederim saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri