Galatasaray Kulübü Olaðanüstü Divan Kurulu Toplantýsý'nda, 25 Mart'taki seçimlerde tekrar baþkanlýða adaylýðýný koyan Özhan Canaydýn, kulübün ihtiyaçlarýný giderecek bir liste oluþturmak için son çalýþmalarýný yaptýðýný söyledi. Canaydýn, “Bir uzlaþmanýn lideri olmak istiyordum. Mevcut baþkanlarla en geç pazar gününe kadar bir toplantý yapmak istiyorum. Bu benim görevim" dedi.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleþtirilen toplantýda son konuþmacý olarak kürsüye çýkan kulüp baþkaný Canaydýn, geçtiðimiz günlerde eski baþkanlarla görüþtüðünü hatýrlatarak, “Bir uzlaþmanýn lideri olmak istiyordum. Mevcut baþkanlarla en geç pazar gününe kadar bir toplantý yapmak istiyorum. Büyüklerimden aldýðým terbiye gereði birleþme için çalýþacaðým. Ýnþallah en doðruyu bulacaðýz, ayrýca Galatasaray'ýn ihtiyaçlarýný giderecek bir liste oluþturmak için son çalýþmalarýmý yapýyorum. Bu benim görevim” diye konuþtu.

Kritik dönemde 6 baþkan adayý olarak üyelerin huzuruna çýktýklarýný ifade eden Canaydýn, þunlarý söyledi:
“Ýlk önce mutlaka Ünal Aysal ile iliþkilerimizden bahsetmemiz lazým. Kendisi hep yanýmýzdaydý. Galatasaray için çok þey yapabilecek arkadaþlardan olduðunu söyledim. Ne zaman gittiysem yardýmcý oldu. Mektup konusunda söylenenler doðrudur. Ben çýktýðým televizyon programlarýnda, ne kadar iyi bir Galatasaraylý olduðunu söyledim. Þu an hep veren, çok iyi düþünen, ileriye dönük projeleri olan bir kardeþimizdir. Kendisine teþekkür ediyorum. Kýrgýnlýðýný da inþallah önümüzdeki günlerde yok edeceðiz.”

Adaylardan Yiðit Þardan ile sevgi köprüsünü kuramadýklarýný kaydeden Özhan Canaydýn, “Þardan'ýn çok çalýþkan biri olduðunu biliyorum. Ýnþallah Galatasaray da bu çalýþmalardan istifade eder” dedi.

Kendi yönetim kurulunda yer alan ve seçimde baþkan adayý olan Turgay Kýran'ýn, Aysal'ýn hisselerini almaya hazýr olduðu yönünde yaptýðý konuþmaya karþýlýk, “Turgay Kýran bu imkaný temin ettiyse inþallah ayný þartlar içinde bu hisseleri devredersek, aracý kim olursa olsun kulübümüze ileriye dönük çok þeyler kazandýrmýþ oluruz. Ýnþallah yardýmcý olacaktýr, bu konuda kendisine teþekkür ediyorum” þeklinde açýklama yaptý.

Baþkan Canaydýn, 4 sene sýkýntý çektiklerini ifade ederek, ”Problemler ayný. Stat, Riva, Kalamýþ, ada ve sosyal tesisler. Bunun yanýnda Florya'nýn deðerlendirilmesi, þirketlerimizin tekrar elden geçirilerek halka açýlmasý” diye konuþtu.

'ÇOK TECRÜBE KAZANDIK'

Özhan Canaydýn, görev süreleri içinde çok tecrübe kazandýklarýný ve bu tecrübeleri aktaracaklarýný vurgulayarak, “Galatasaray'a en faydalý þekilde çalýþacaðýz” dedi.

Sportif baþarýlarý ön plana çýkarmak zorunda olduklarýný kaydeden Canaydýn, sözlerini þöyle tamamladý:
“Yatýrýmlarýmýzý da sermayemizi de ona göre ayarlamak zorundayýz. Yiðit Þardan'ýn konuþmasýný dinleyince, 4 sene evvelki programýmý hatýrladým. Bunlarý söylemenin moral verici olduðuna inanýyorum ama uygulamada baþka sýkýntýlar olduðunu bilmenizi isterim. Dernek tüzüðü ile bu kulübü yönetmek, kendi þirketinizi yönetmek gibi olmayacaktýr. Zamana ihtiyacýnýz olacaktýr. Yönetimde kalýrsak, biz bazý þeyleri daha çabuk elde edebiliriz.”