REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
70 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: 100 kontör yükleyin 250 kontör kazanın....3 hazirandan sonra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar tüm sorularınıza cevap vermeye çalışacam....

kayıt olmak ücretsizdi..
    kampanya turkcell.com.tr yayınlandı.. ama büğün baktıgımda silinmiş.. link koymayıda unutmuşsun kusura bakmayın...
    sorun turkcellden kaynaklanıyor kampanyayı başlatmadı başlatmasını bizde sizler gibi çok bekliyoruz.. helede ben kampuscelliyim 30 gün süremde doldu...
    turkcell belkide kampanya yı başlatmadan bitirmişte olabilir
    arkadaşlar şu anda beklemedeyiz kampanya olacak veya olmayacak diye . şimdilik kesin bir yanıt yok malasef...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok teşekkürler. fakat msj atıyorum gelen cevap aynen şu. gönderdiğiniz msj eksik yada hatalı... acaba neden yapar. 5 6 kere denedim..
    3 haziranda attım aynı mesaj banada geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ne ya arayıp araştırmadan neyin nesidir bilmeden başlık atıyorsunuz öyle bir kampanya yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar msj gönderiyorum "eksik veya hatalı diye" cevap geliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kayıt yazıp 2377 yolluyorum mesaj ama mesaj hatalı veya eksik diyo neden acaba......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

banada aynı mesaj geliyor eksik yada hatalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardaş dalgamı geciyonuz adammı seciyonuz asılsız haber yapmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KAYIT yazdım 2377 ye gönderdim.eksik veya hatalı diyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı salihlili Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne oldu ya bu gün 3 haziran ama gönderilen mesajın karşılığı hatalı veya eksik mesaj diyor. bunun gibi yalancı arkadaşları aramızdamı barındırcaz.supersatforum farkı bumudur yani.

Alıntı salihlili Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    harbiden iyi kekledi
    Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu ne ya arayıp araştırmadan neyin nesidir bilmeden başlık atıyorsunuz öyle bir kampanya yok
    Alıntı serkan45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardaş dalgamı geciyonuz adammı seciyonuz asılsız haber yapmayın

Konuyu açan arkadaşa lütfen yüklenmeyin. Süpersatforum sayesinde bu zamana kadar o kadar çok kontor veya dakika kazandınız. hemen karalamaya başlamayın konuyu açan arkadaşı. Bu kampanya asılsız değildir. Turkcellden kaynaklanan bir hatadan dolayı bu durum oluşmuştur. Turkcell bu kampanyayı iptal etme vey DEĞİŞTİRME hakkını saklı tutar. bi sıkıntısı olan varsada konuyu açan arkadaşa değil 4440535 numarayı arayıp sıkıntısını sölesin..
    Konu MUTAF tarafından (03-06-2008 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inanmayan arkadaşlar için ;

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri