Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567
70 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: 100 kontör yükleyin 250 kontör kazanın....3 hazirandan sonra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sıkıntının ne olduğunu öğrendim. Turkcell farklı bir sisteme geçiş yapmış 2 gunden beri. Fakat geçtikleri sistem tam oturmadığı için databasede ciddi problemler oluşmuş. yani sadece bu kampanya ile alakallı değil turkcelde bu bir kaç gün içerisinde her türlü sıkıntı yaşayabilirsiniz. örneğin nar kampanyası sıkıntısı yaşayanlar çok olur bu gunlerde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Umarım bu durum kısa zamanda düzelir..
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok teşekkürler. fakat msj atıyorum gelen cevap aynen şu. gönderdiğiniz msj eksik yada hatalı... acaba neden yapar. 5 6 kere denedim..
    Bugun msj attım ama yine aynı hata msj gelyior gönderdiğiniz msj eksik yada hatalı diyor bi cok arkadasım denedi olmadı hata nerde acaba bu kampanyayı bildiren arkadas bir bilgi verebilir mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı my_daisy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bugun msj attım ama yine aynı hata msj gelyior gönderdiğiniz msj eksik yada hatalı diyor bi cok arkadasım denedi olmadı hata nerde acaba bu kampanyayı bildiren arkadas bir bilgi verebilir mi?
    açıklamalrı bu sayfadan takip edebilirsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu bün 4 haziran ama yinede
    gelen mesajda eksik veya hatalıdır diyorrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar
    benim düşüncen 250 kontör yükleyipte 500 kontör hediye verilmesinden dolayı kampanyanın kaldırlmış oldugunu düşünüyorum.. eger bu kampanya da olsaydı turkcell 250 kontör yükleyene 750 kontör vermiş olacaktı.. aynı anda 2 kampanya yapmak turkcelle saçma geldi sanıırm .. helede kampuscelli olanlara 6 saat bedava olacaktı..

ama bu kampanya böyle silip gitmez turkcell mutlaka yeni bir kampanya başlayacak kısa süre içinde...
    umudumuz kampanyanın başlaması beklemeye devam arkadaşlar..
    bu bekleme 30 günde olabilir...

sistemdede sorun var demeside bence bahane gibi geliyor çünkü benim başıma farklı kampanyalardada sistem bozulması geldi...
    örnek
    bir zamanlar mobil ödemeye üye oluyorduk 1 ytl kola alıyorduk 50 kontör kazanıyorduk kampanya 3 ay sürüyordu ama 2. ay sistem bozuldu... mobil ödeme ile ödeme yapılmaz oldu..
    yani 2 kampanya bir arada olunca sistemde sorun var.. sistemde sorun varsa neden KAYIT 6666 sisteminde sorun yok.. aynı alt yapı...

TURKCELL ne yaparsa biz sizlere onu duyururuz yanlış bilgi veripte sizi madur etmeyiz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sistemdeki sorun düzelti di.. kayıt yazıp 6655 gönderin...

supersatforum adminleri toplu bir mail çekerlerse iyi olur..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu işte bir tuhaflık var ilk satırda gönderilecek numara 6655 deniyor aşağıdaki açıklamada ise 2377 ye gönderin yazıyor hangisi doğru ???
    saygılarımla ufuk gösteren buca evka 1 izmir GÖSTEREN UYDU SİSTEMLERİ ADSL BAYİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah yaa

6655 dir saygılarla
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana katılım mesajı geldi baya iyi kampanyalar oluyor bu aralar
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri