Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
70 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: 100 kontör yükleyin 250 kontör kazanýn....3 hazirandan sonra

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar tüm sorularýnýza cevap vermeye çalýþacam....

kayýt olmak ücretsizdi..
    kampanya turkcell.com.tr yayýnlandý.. ama büðün baktýgýmda silinmiþ.. link koymayýda unutmuþsun kusura bakmayýn...
    sorun turkcellden kaynaklanýyor kampanyayý baþlatmadý baþlatmasýný bizde sizler gibi çok bekliyoruz.. helede ben kampuscelliyim 30 gün süremde doldu...
    turkcell belkide kampanya yý baþlatmadan bitirmiþte olabilir
    arkadaþlar þu anda beklemedeyiz kampanya olacak veya olmayacak diye . þimdilik kesin bir yanýt yok malasef...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok teþekkürler. fakat msj atýyorum gelen cevap aynen þu. gönderdiðiniz msj eksik yada hatalý... acaba neden yapar. 5 6 kere denedim..
    3 haziranda attým ayný mesaj banada geldi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu ne ya arayýp araþtýrmadan neyin nesidir bilmeden baþlýk atýyorsunuz öyle bir kampanya yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar msj gönderiyorum "eksik veya hatalý diye" cevap geliyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kayýt yazýp 2377 yolluyorum mesaj ama mesaj hatalý veya eksik diyo neden acaba......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

banada ayný mesaj geliyor eksik yada hatalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardaþ dalgamý geciyonuz adammý seciyonuz asýlsýz haber yapmayýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

KAYIT yazdým 2377 ye gönderdim.eksik veya hatalý diyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý salihlili Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne oldu ya bu gün 3 haziran ama gönderilen mesajýn karþýlýðý hatalý veya eksik mesaj diyor. bunun gibi yalancý arkadaþlarý aramýzdamý barýndýrcaz.supersatforum farký bumudur yani.

Alýntý salihlili Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    harbiden iyi kekledi
    Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu ne ya arayýp araþtýrmadan neyin nesidir bilmeden baþlýk atýyorsunuz öyle bir kampanya yok
    Alýntý serkan45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kardaþ dalgamý geciyonuz adammý seciyonuz asýlsýz haber yapmayýn

Konuyu açan arkadaþa lütfen yüklenmeyin. Süpersatforum sayesinde bu zamana kadar o kadar çok kontor veya dakika kazandýnýz. hemen karalamaya baþlamayýn konuyu açan arkadaþý. Bu kampanya asýlsýz deðildir. Turkcellden kaynaklanan bir hatadan dolayý bu durum oluþmuþtur. Turkcell bu kampanyayý iptal etme vey DEÐÝÞTÝRME hakkýný saklý tutar. bi sýkýntýsý olan varsada konuyu açan arkadaþa deðil 4440535 numarayý arayýp sýkýntýsýný sölesin..
    Konu MUTAF tarafýndan (03-06-2008 Saat 20:22 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inanmayan arkadaþlar için ;

Sayfa 6/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri