Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 7/7 ÝlkÝlk 1234567
70 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: 100 kontör yükleyin 250 kontör kazanýn....3 hazirandan sonra

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sýkýntýnýn ne olduðunu öðrendim. Turkcell farklý bir sisteme geçiþ yapmýþ 2 gunden beri. Fakat geçtikleri sistem tam oturmadýðý için databasede ciddi problemler oluþmuþ. yani sadece bu kampanya ile alakallý deðil turkcelde bu bir kaç gün içerisinde her türlü sýkýntý yaþayabilirsiniz. örneðin nar kampanyasý sýkýntýsý yaþayanlar çok olur bu gunlerde.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Umarým bu durum kýsa zamanda düzelir..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok teþekkürler. fakat msj atýyorum gelen cevap aynen þu. gönderdiðiniz msj eksik yada hatalý... acaba neden yapar. 5 6 kere denedim..
    Bugun msj attým ama yine ayný hata msj gelyior gönderdiðiniz msj eksik yada hatalý diyor bi cok arkadasým denedi olmadý hata nerde acaba bu kampanyayý bildiren arkadas bir bilgi verebilir mi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý my_daisy Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bugun msj attým ama yine ayný hata msj gelyior gönderdiðiniz msj eksik yada hatalý diyor bi cok arkadasým denedi olmadý hata nerde acaba bu kampanyayý bildiren arkadas bir bilgi verebilir mi?
    açýklamalrý bu sayfadan takip edebilirsin..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bu bün 4 haziran ama yinede
    gelen mesajda eksik veya hatalýdýr diyorrr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar
    benim düþüncen 250 kontör yükleyipte 500 kontör hediye verilmesinden dolayý kampanyanýn kaldýrlmýþ oldugunu düþünüyorum.. eger bu kampanya da olsaydý turkcell 250 kontör yükleyene 750 kontör vermiþ olacaktý.. ayný anda 2 kampanya yapmak turkcelle saçma geldi sanýýrm .. helede kampuscelli olanlara 6 saat bedava olacaktý..

ama bu kampanya böyle silip gitmez turkcell mutlaka yeni bir kampanya baþlayacak kýsa süre içinde...
    umudumuz kampanyanýn baþlamasý beklemeye devam arkadaþlar..
    bu bekleme 30 günde olabilir...

sistemdede sorun var demeside bence bahane gibi geliyor çünkü benim baþýma farklý kampanyalardada sistem bozulmasý geldi...
    örnek
    bir zamanlar mobil ödemeye üye oluyorduk 1 ytl kola alýyorduk 50 kontör kazanýyorduk kampanya 3 ay sürüyordu ama 2. ay sistem bozuldu... mobil ödeme ile ödeme yapýlmaz oldu..
    yani 2 kampanya bir arada olunca sistemde sorun var.. sistemde sorun varsa neden KAYIT 6666 sisteminde sorun yok.. ayný alt yapý...

TURKCELL ne yaparsa biz sizlere onu duyururuz yanlýþ bilgi veripte sizi madur etmeyiz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar sistemdeki sorun düzelti di.. kayýt yazýp 6655 gönderin...

supersatforum adminleri toplu bir mail çekerlerse iyi olur..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu iþte bir tuhaflýk var ilk satýrda gönderilecek numara 6655 deniyor aþaðýdaki açýklamada ise 2377 ye gönderin yazýyor hangisi doðru ???
    saygýlarýmla ufuk gösteren buca evka 1 izmir GÖSTEREN UYDU SÝSTEMLERÝ ADSL BAYÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eyvallah yaa

6655 dir saygýlarla
    SEMERKAND

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bana katýlým mesajý geldi baya iyi kampanyalar oluyor bu aralar

Sayfa 7/7 ÝlkÝlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri