REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 19/19 İlkİlk ... 910111213141516171819
202 sonuçtan 181 ile 190 arası

Konu: Thor 1°Batı Uydusu Nasıl Bulunur? ( Sorular ve Çözümleri )

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar slm öncelikle korax marka uydu alıcımız var digi plus sport kanalını izlemek istiyorum romanya kanalı lig maclarını orda veriyor gs ın öncelikle canak antenimiz binanın kullandıgı cift canak ortak yani .araştırdım sitedede thor uydusuna baglı 12687 frekanslı 27500 horizontal ve 3/4 fec ayarı ile izlenebiliyor diye belirtilmiş şimdi ben bu kanalı izleyebilirmiyim izleyebilirsem nasıl yapabilirim anlayan bir arkadas yardımcı olabilrmi cok uzagım uydu işine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thor uydusundaki kanalların şifreleme sistemi nagra 3 oldu yani açamazsın o uyduyu eskiden emuyla izleniyodu boşuna uğraşma derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın arkadaşlar.bazı haritalarda adanadan 85-105cm çanak gösteriyor.benim 120.lik ofsetçanağım var.bu uyduyu adanadan izleme imkanım varmı.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın arkadaşlar.bazı haritalarda adanadan 85-105cm çanak gösteriyor.benim 120.lik ofsetçanağım var.bu uyduyu adanadan izleme imkanım varmı.selamlar.
    Sıkıntı yaşamadan izleyebileceğin tek Thor uydusu ve kanalları Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki 120 cm lik çanakla thoru izleyebilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rrrrrrrrrrrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thor uydusunu samsundan ayarlamak istiyorumda güçlü sinyalli frekans varmı bildiğiniz

Sayfa 19/19 İlkİlk ... 910111213141516171819

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri