hocam sunny h/w:v12.c1.a5 dıgılerı izleye bılmem ıcın hangı yzılımı kullanmam lazım ...
veya ***le cözüle bilirmiyim hangı ***lerı kullanmam lazım
saygılar
Teşekkur: 0
hocam sunny h/w:v12.c1.a5 dıgılerı izleye bılmem ıcın hangı yzılımı kullanmam lazım ...
veya ***le cözüle bilirmiyim hangı ***lerı kullanmam lazım
saygılar
Konu kıbar_4343 tarafından (26-12-2008 Saat 02:12 ) değiştirilmiştir.
Teşekkürler çok faydalandım
size sorum şu thor uydusu ile ilgili olacak thorda iki adet paket yayın var digital tv ve focus sat adında bunlardaa conax şifreleme sistemi ile şifreli peki bunlar illegal izlenebiliyormu şifresi kırılırmı emu ile bilgi verirseniz sevinirim.birde bu uydu yerini thor 5 uydusuna yerini devredecekmiş uydu fırlatılmış ve tr nin batısından cok küçük canaklarla izlenebilecekmiş sizin bilginiz varmı
2- trden 90 lık canakla izleenebilien uydular önemlisi hangi paketler emu ile izlenebiliyor kusura bakmayın ama bütün güzel kanallar paket yayınlarda izlemek içinde buna para yetmez malesef illegal deneyecegiz cevap beklıyorum saygılar
Merhaba öncelikle thor(ıntelsat 10-02)uydusunda 3 platform var canal digital ve focus sat emu ile seyredilmez.digi tv ise nagravision 2 şifreli olup şimdilik emu ile seyrediliyor.digi tv sık sık şifre değiştirmez.dediğiniz gibi thor 5 uydusu fırlatıldı ve sadece digi tv den şu frekans var 11785 H 28000 bu sinyali de siz izmir'den 60 cm ile bile alabilirsiniz.diğer digi tv'nin frekanslarını almak için en azında 90 cm olması lazım ve sinyaler full olmaz.12723 H 27500 frekansından ince ayar yapmalısınız.not:çanağı gece çeviriniz sinyaller daha güçlü ve kolay bulmak amacıyla.kolay gelsin
şifreli kanallar izlenebiliyormu
redline rl 10 csx
Çakır arkadaşın bahsetttigi uydu thor 5 uydusu
intelsat/thor 3/thor 5 bu üç uydudan yani 1 dereceden bir tek nagra 2 ile şifreli olan digi tv izlenir.
Digerleri izlenmez.Thor 5 digi tv aktarılmadı onun için yeni atılan uydunun bir önemi yok
Digi tv için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bakabilirsiniz.
İzmir den rahat izlenmekte 90 cm le hatta ince ayar yapma geregi bile duymuyorum.
90 lık çanakla digi dt bulabilirmiyiz malum maç varda?
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri