REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/21 İlkİlk ... 3456789101112131415161718192021 SonSon
202 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Thor 1°Batı Uydusu Nasıl Bulunur? ( Sorular ve Çözümleri )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

badtempered ve HCakir arkadaşlarım..verdiginiz bilgileri baştan sona okudum.. bazı konularda benim de kafamda soru işaretleri vardı bazıları aydınlandı bunun için çok teşekkurler..ben de izmirdenim ve benim de "romeo_x" arkadaşın kine benzer bi problemim var..thor uydusunda 11785 v 28000 frekansını kolayca buldum ve bu frekanstaki 10-15 kanalı ***leri girerek (cihazım gm 9400 cı) izleyebiliyorum..benim sorum 12723 frekansından ince ayar yapın demişsiniz ama ince ayarın nasıl yapılacağını anlamadım yani şuan 11785 frekansına çanağı sabitledim ve seviye nerdeyse %100 e yakın..12723 frekansından sinyal alabilmek için şimdi sadece çanağı oynatmadan lnb yi mi sağa sola çevireceğim..şimdiden teşekkurler..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferhattam35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    badtempered ve HCakir arkadaşlarım..verdiginiz bilgileri baştan sona okudum.. bazı konularda benim de kafamda soru işaretleri vardı bazıları aydınlandı bunun için çok teşekkurler..ben de izmirdenim ve benim de "romeo_x" arkadaşın kine benzer bi problemim var..thor uydusunda 11785 v 28000 frekansını kolayca buldum ve bu frekanstaki 10-15 kanalı ***leri girerek (cihazım gm 9400 cı) izleyebiliyorum..benim sorum 12723 frekansından ince ayar yapın demişsiniz ama ince ayarın nasıl yapılacağını anlamadım yani şuan 11785 frekansına çanağı sabitledim ve seviye nerdeyse %100 e yakın..12723 frekansından sinyal alabilmek için şimdi sadece çanağı oynatmadan lnb yi mi sağa sola çevireceğim..şimdiden teşekkurler..
    uydularda bazı frekanslar güclü bazıları ona göre daha zayıftır.

11785 güclü bir frekans siz bunu ayarlar sabitlerseniz diger frekansları alamıyabilirsiniz.Size direk 12723 ayarlayın dersek bu sefer sinyal hiç alamazsınız.

İnce ayara gelince 12723 frekansını yazip sinyal durumunu gözleyin sinyal gelmiyorsa hafif hafif lnb döndürün sonuç almazsanız döndürmeden önceki konumda kalsın

Sonra hafif saga sola yukarı aşagı dogru oynayip sinyal durumunu gözleyin yakaladıgınız an sıkın olan bitmiştir.

İzmirdende yakalarsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

samsunda 120 lik çanakla yayınların tumunu alabilirmiyim??inpax ile digitalnordic ve digi tv full izleniyorda))su an atlaticbird w8 de canagın yönü bu yonde nilesatw7 deki yayınlarıda alıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konya'dan 90 lık çanakla alınır mı? baş taraflarda konya 'dan bir arkadaş sormuş maalesef cevap verilmemiş. cevap verirseniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konya'dan 90 lık çanakla alınır mı? baş taraflarda konya 'dan bir arkadaş sormuş maalesef cevap verilmemiş. cevap verirseniz sevinirim.
    Konya'dan zor gibi duruyor arkadasım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uşak'dan 90 lık çanakla alınır mı? kaç kanal digitv alır

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tufansevim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uşak'dan 90 lık çanakla alınır mı? kaç kanal digitv alır
    alır.

Digi tv nin tamamını alırsınız.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izmir bornovadan nasıl thor bulabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı atakan_505 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    izmir bornovadan nasıl thor bulabilirim
    Arkadaşım bir sürü acıklamamız var mesajları okuyarak bilgi edinebilirsiniz..

Mesela

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Cevap Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ve thor uydusunun kuruluyla ilgili bir sürü bilgi topic icersinde mevcuttur..!
    Konu HCakir tarafından (26-03-2009 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilgi ve bilgileriniz için tşk ler çanak 1,20 olursa iyi olur

Sayfa 13/21 İlkİlk ... 3456789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri