Alıntı ferhattam35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
badtempered ve HCakir arkadaşlarım..verdiginiz bilgileri baştan sona okudum.. bazı konularda benim de kafamda soru işaretleri vardı bazıları aydınlandı bunun için çok teşekkurler..ben de izmirdenim ve benim de "romeo_x" arkadaşın kine benzer bi problemim var..thor uydusunda 11785 v 28000 frekansını kolayca buldum ve bu frekanstaki 10-15 kanalı ***leri girerek (cihazım gm 9400 cı) izleyebiliyorum..benim sorum 12723 frekansından ince ayar yapın demişsiniz ama ince ayarın nasıl yapılacağını anlamadım yani şuan 11785 frekansına çanağı sabitledim ve seviye nerdeyse %100 e yakın..12723 frekansından sinyal alabilmek için şimdi sadece çanağı oynatmadan lnb yi mi sağa sola çevireceğim..şimdiden teşekkurler..
uydularda bazı frekanslar güclü bazıları ona göre daha zayıftır.

11785 güclü bir frekans siz bunu ayarlar sabitlerseniz diger frekansları alamıyabilirsiniz.Size direk 12723 ayarlayın dersek bu sefer sinyal hiç alamazsınız.

İnce ayara gelince 12723 frekansını yazip sinyal durumunu gözleyin sinyal gelmiyorsa hafif hafif lnb döndürün sonuç almazsanız döndürmeden önceki konumda kalsın

Sonra hafif saga sola yukarı aşagı dogru oynayip sinyal durumunu gözleyin yakaladıgınız an sıkın olan bitmiştir.

İzmirdende yakalarsınız.