Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 19/19 ÝlkÝlk ... 910111213141516171819
202 sonuçtan 181 ile 190 arasý

Konu: Thor 1°Batý Uydusu Nasýl Bulunur? ( Sorular ve Çözümleri )

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar slm öncelikle korax marka uydu alýcýmýz var digi plus sport kanalýný izlemek istiyorum romanya kanalý lig maclarýný orda veriyor gs ýn öncelikle canak antenimiz binanýn kullandýgý cift canak ortak yani .araþtýrdým sitedede thor uydusuna baglý 12687 frekanslý 27500 horizontal ve 3/4 fec ayarý ile izlenebiliyor diye belirtilmiþ þimdi ben bu kanalý izleyebilirmiyim izleyebilirsem nasýl yapabilirim anlayan bir arkadas yardýmcý olabilrmi cok uzagým uydu iþine.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

thor uydusundaki kanallarýn þifreleme sistemi nagra 3 oldu yani açamazsýn o uyduyu eskiden emuyla izleniyodu boþuna uðraþma derim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayýn arkadaþlar.bazý haritalarda adanadan 85-105cm çanak gösteriyor.benim 120.lik ofsetçanaðým var.bu uyduyu adanadan izleme imkaným varmý.selamlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý nurettin01 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sayýn arkadaþlar.bazý haritalarda adanadan 85-105cm çanak gösteriyor.benim 120.lik ofsetçanaðým var.bu uyduyu adanadan izleme imkaným varmý.selamlar.
    Sýkýntý yaþamadan izleyebileceðin tek Thor uydusu ve kanallarý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki 120 cm lik çanakla thoru izleyebilirsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

rrrrrrrrrrrr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

teþekürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

thor uydusunu samsundan ayarlamak istiyorumda güçlü sinyalli frekans varmý bildiðiniz

Sayfa 19/19 ÝlkÝlk ... 910111213141516171819

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri