Kardeþ Arap kanallarý sizi açarsa çevirebilirsiniz. O uydu Arap kanallarýyla dolu. Bende Hot Bird çanaðýný Thor udusuna çevirdim geçen hafta. Çokta iyi etmiþim. Öbürünü Hispasat ölünce Sirius'a çevirmiþtim zaten. Bilgilerinize.
Saygýlar.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Kardeþ Arap kanallarý sizi açarsa çevirebilirsiniz. O uydu Arap kanallarýyla dolu. Bende Hot Bird çanaðýný Thor udusuna çevirdim geçen hafta. Çokta iyi etmiþim. Öbürünü Hispasat ölünce Sirius'a çevirmiþtim zaten. Bilgilerinize.
Saygýlar.
Konu emmi tarafýndan (17-04-2009 Saat 19:17 ) deðiþtirilmiþtir.
usta ilgin için eyvallah
antalyadan thor uydusunu 90 lýk ofsetle izleme þansýmýz varmý arkadaþlar hotbirde kayda deðer hiç yayýn kalmadý o yüzden thora cevirmek istiyorum antalyadan 90 lýkla izleyebilen arkadaþlar varmý yardýmlarýnýzý bekliyorum
cok rahat alýrsýn hemde problemsiz
Thoru ayarlamak için ilk önce (11785 H 28000 5/6 ) frekansýndan çanak antenini hotbirtden saða biraz aþaðýya doðru yavaþ yavaþ ayarlamalarý gerekmektedir.
Thor uydusunda en güçlü sinyal 11785 H 28000 5/6 en zayýf sinyal ise digi tv paketine ait 12723 H 27500 3/4 frekansýdýr.
Sinyal alýnmaya baþlandýgýnda bunda sinyal yakalandýgý an olay bitmiþtir.
Digi Tv paketini ayarlamýþ olursunuz.
hocam dediklerinizi aynen yaptým tam 5 saat uðraþtým 11785-28000 frekansýndan % 90 lara kadar sinyal aldým ama diðer tp lerin hiç birinde sinyal yok ne yaptýysam nafile lnb deðitirsem faydasý olurmu acaba yada baþka ne yapabilirim yardýmlarýnýzý bekliyorum
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri