Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 15/21 ÝlkÝlk ... 56789101112131415161718192021 SonSon
202 sonuçtan 141 ile 150 arasý

Konu: Thor 1°Batý Uydusu Nasýl Bulunur? ( Sorular ve Çözümleri )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kardeþ Arap kanallarý sizi açarsa çevirebilirsiniz. O uydu Arap kanallarýyla dolu. Bende Hot Bird çanaðýný Thor udusuna çevirdim geçen hafta. Çokta iyi etmiþim. Öbürünü Hispasat ölünce Sirius'a çevirmiþtim zaten. Bilgilerinize.
    Saygýlar.
    Konu emmi tarafýndan (17-04-2009 Saat 19:17 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta ilgin için eyvallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

antalyadan thor uydusunu 90 lýk ofsetle izleme þansýmýz varmý arkadaþlar hotbirde kayda deðer hiç yayýn kalmadý o yüzden thora cevirmek istiyorum antalyadan 90 lýkla izleyebilen arkadaþlar varmý yardýmlarýnýzý bekliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cok rahat alýrsýn hemde problemsiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý afacan-1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cok rahat alýrsýn hemde problemsiz
    peki hocam nasýl ayarlayabilirim yardýmcý olabilirmisin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yakamoz_07 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    peki hocam nasýl ayarlayabilirim yardýmcý olabilirmisin
    Thoru ayarlamak için ilk önce (11785 H 28000 5/6 ) frekansýndan çanak antenini hotbirtden saða biraz aþaðýya doðru yavaþ yavaþ ayarlamalarý gerekmektedir.

Thor uydusunda en güçlü sinyal 11785 H 28000 5/6 en zayýf sinyal ise digi tv paketine ait 12723 H 27500 3/4 frekansýdýr.

Sinyal alýnmaya baþlandýgýnda bunda sinyal yakalandýgý an olay bitmiþtir.

Digi Tv paketini ayarlamýþ olursunuz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Baldemir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Thoru ayarlamak için ilk önce (11785 H 28000 5/6 ) frekansýndan çanak antenini hotbirtden saða biraz aþaðýya doðru yavaþ yavaþ ayarlamalarý gerekmektedir.

Thor uydusunda en güçlü sinyal 11785 H 28000 5/6 en zayýf sinyal ise digi tv paketine ait 12723 H 27500 3/4 frekansýdýr.

Sinyal alýnmaya baþlandýgýnda bunda sinyal yakalandýgý an olay bitmiþtir.

Digi Tv paketini ayarlamýþ olursunuz.
    hocam dediklerinizi aynen yaptým tam 5 saat uðraþtým 11785-28000 frekansýndan % 90 lara kadar sinyal aldým ama diðer tp lerin hiç birinde sinyal yok ne yaptýysam nafile lnb deðitirsem faydasý olurmu acaba yada baþka ne yapabilirim yardýmlarýnýzý bekliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yakamoz_07 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hocam dediklerinizi aynen yaptým tam 5 saat uðraþtým 11785-28000 frekansýndan % 90 lara kadar sinyal aldým ama diðer tp lerin hiç birinde sinyal yok ne yaptýysam nafile lnb deðitirsem faydasý olurmu acaba yada baþka ne yapabilirim yardýmlarýnýzý bekliyorum
    Digerlerinde hasas ayar gerekiyor yanlýz thor uydusunun kapsama alaný bölge bölge degiþir konum olarak Antalya'damýsýnýz çanak ebatý yetersiz olabilir birde çanagýn önü açýk olacak (bina agaç vs gibi)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Baldemir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Digerlerinde hasas ayar gerekiyor yanlýz thor uydusunun kapsama alaný bölge bölge degiþir konum olarak Antalya'damýsýnýz çanak ebatý yetersiz olabilir birde çanagýn önü açýk olacak (bina agaç vs gibi)
    teþþekür ederim ilginiz için en son care 120 lik alacaz galiba insallah yeterli olur yada hocam garanti olmasý acýsýndan hangisini tavsiye edersiniz 120 mi 150 cm mi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþþekür ederim ilginiz için en son care 120 lik alacaz galiba insallah yeterli olur yada hocam garanti olmasý acýsýndan hangisini tavsiye edersiniz 120 mi 150 cm mi
    Bence 150 cm tavsiye ederim daha garanti olur,digerlerinde kýrýlmalar olabilir ayrýca aparat takarak ek uyduda ilave edebilirsiniz.Kolay gelsin

Sayfa 15/21 ÝlkÝlk ... 56789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri