Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 16/21 ÝlkÝlk ... 6789101112131415161718192021 SonSon
202 sonuçtan 151 ile 160 arasý

Konu: Thor 1°Batý Uydusu Nasýl Bulunur? ( Sorular ve Çözümleri )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilgin için teþþekür ederim Baldemir usta

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Paylaþým için Teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm gaziantep 160 cm canakla 11785-28000 kalite 100 canak motorlu bende motorlu canak ustasý ama 15 kanaldan baþka aldýrmadým çanak ayarlarýndan oynarsam uydu dizlimi gidiyor o zaman diyer uydular astra hotbirt sürüs eutsat 3 arpsat nilsat türksat gidiyor bence gaziantep doðuda olduðu için bunu kadar büyük canakla almýyorsa diyer arkadaþlarým hiç uðraþmasýn derim motrlu canak kulanan varsa sürüs odaklý apartla 2 lnb sorun 160 cm canakla çözülür
    Konu eyup@akan tarafýndan (10-06-2009 Saat 13:03 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ee

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merhaba arkadaþlar bende bu thor uydusuna geçmek istiyorum fakat 5 saat ugraþtým bulamadým bilgisayardan skystar2 kartla ve satfinder uydu bulucu sinyal bulucu programla tarayarak bulmaya çalýþtým fakat hotbýrd den geçiþ yapamadým thor'a , sirus uydusunu buldum pc den tarayarak fakat thor u bulamadým þimdi arkadaþlar þunu tam bi sölerseniz son bi kez çýkýp ayarlýcam sirus uydusunu buluyorum çanaðý çevirerek sirüsü bulduktan sonra ne yapmam lazým , ayrýca hotbird den çevirirken az saða azda aþagý deniyor fakat bunlarý santim olarak söleseniz çok iyi olucak thor için ve hangi frekansla taratmam lazým hiç bi sinyal alamadým yardým ederseniz sevinirim þimdiden teþekkür ederim ii çalýþmalar
    Konu metermen tarafýndan (26-08-2009 Saat 21:54 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý metermen Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    merhaba arkadaþlar bende bu thor uydusuna geçmek istiyorum fakat 5 saat ugraþtým bulamadým bilgisayardan skystar2 kartla ve satfinder uydu bulucu sinyal bulucu programla tarayarak bulmaya çalýþtým fakat hotbýrd den geçiþ yapamadým thor'a , sirus uydusunu buldum pc den tarayarak fakat thor u bulamadým þimdi arkadaþlar þunu tam bi sölerseniz son bi kez çýkýp ayarlýcam sirus uydusunu buluyorum çanaðý çevirerek sirüsü bulduktan sonra ne yapmam lazým , ayrýca hotbird den çevirirken az saða azda aþagý deniyor fakat bunlarý santim olarak söleseniz çok iyi olucak thor için ve hangi frekansla taratmam lazým hiç bi sinyal alamadým yardým ederseniz sevinirim þimdiden teþekkür ederim ii çalýþmalar
    Thoru ayarlamak için ilk önce (11785 H 28000 5/6 ) frekansýndan çanak antenini hotbirtden saða biraz aþaðýya doðru yavaþ yavaþ ayarlamalarý gerekmektedir LNB'yi saat 5:30 yönüne alarak yukarýda vermiþ olduðum frekansý uydu alýcýsýna girerek Uydu Antenini yavaþ yavaþ saða (batýya) doðru çeviriyoruz

Thor uydusunda en güçlü sinyal 11785 H 28000 5/6 en zayýf sinyal ise digi tv paketine ait 12723 H 27500 3/4 frekansýdýr.

Sinyal alýnmaya baþlandýgýnda bunda sinyal yakalandýgý an olay bitmiþtir.

Digi Tv paketini ayarlamýþ olursunuz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm. kocaeli gebzeden thor uydusunu seyretmek mümkünmü acaba..? eðer mümkünse kaçlýk çanak gerekir? teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forumun bazý bölümlerine neden giremiyorum?bu konu çözülürse çok iyi olacak.Teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kutlu01 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar Adanadan 90 cm. ile izlenebilir mi?
    bende adanadayým aparatla 90 lýk çanakta izliyorum ayrýca 150 lik çanak kurdum 90 lýk olandan da 150 lik olandanda sadece 28 kanal buluyor belgeselleri rahat seyredebiliyorum kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

balýkesire 90lýkla çok rahat alýnýyo terazta

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý badtempered Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ayný degil

Intelsat 10-02 - Thor 3/5 diye geçer ismi

fakat modelini belirtirsen gm kullanýyorsun yardýmcý olurum
    gm 11300 modelinde

Geç olsun ama güç olmasýn

Sayfa 16/21 ÝlkÝlk ... 6789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri