ilgin için teþþekür ederim Baldemir usta
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ilgin için teþþekür ederim Baldemir usta
Paylaþým için Teþekkürler
slm gaziantep 160 cm canakla 11785-28000 kalite 100 canak motorlu bende motorlu canak ustasý ama 15 kanaldan baþka aldýrmadým çanak ayarlarýndan oynarsam uydu dizlimi gidiyor o zaman diyer uydular astra hotbirt sürüs eutsat 3 arpsat nilsat türksat gidiyor bence gaziantep doðuda olduðu için bunu kadar büyük canakla almýyorsa diyer arkadaþlarým hiç uðraþmasýn derim motrlu canak kulanan varsa sürüs odaklý apartla 2 lnb sorun 160 cm canakla çözülür
Konu eyup@akan tarafýndan (10-06-2009 Saat 13:03 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ee
merhaba arkadaþlar bende bu thor uydusuna geçmek istiyorum fakat 5 saat ugraþtým bulamadým bilgisayardan skystar2 kartla ve satfinder uydu bulucu sinyal bulucu programla tarayarak bulmaya çalýþtým fakat hotbýrd den geçiþ yapamadým thor'a , sirus uydusunu buldumpc den tarayarak fakat thor u bulamadým þimdi arkadaþlar þunu tam bi sölerseniz son bi kez çýkýp ayarlýcam sirus uydusunu buluyorum çanaðý çevirerek sirüsü bulduktan sonra ne yapmam lazým , ayrýca hotbird den çevirirken az saða azda aþagý deniyor fakat bunlarý santim olarak söleseniz çok iyi olucak thor için ve hangi frekansla taratmam lazým hiç bi sinyal alamadým
yardým ederseniz sevinirim þimdiden teþekkür ederim ii çalýþmalar
Konu metermen tarafýndan (26-08-2009 Saat 21:54 ) deðiþtirilmiþtir.
Thoru ayarlamak için ilk önce (11785 H 28000 5/6 ) frekansýndan çanak antenini hotbirtden saða biraz aþaðýya doðru yavaþ yavaþ ayarlamalarý gerekmektedir LNB'yi saat 5:30 yönüne alarak yukarýda vermiþ olduðum frekansý uydu alýcýsýna girerek Uydu Antenini yavaþ yavaþ saða (batýya) doðru çeviriyoruz
Thor uydusunda en güçlü sinyal 11785 H 28000 5/6 en zayýf sinyal ise digi tv paketine ait 12723 H 27500 3/4 frekansýdýr.
Sinyal alýnmaya baþlandýgýnda bunda sinyal yakalandýgý an olay bitmiþtir.
Digi Tv paketini ayarlamýþ olursunuz.
slm. kocaeli gebzeden thor uydusunu seyretmek mümkünmü acaba..? eðer mümkünse kaçlýk çanak gerekir? teþekkürler
forumun bazý bölümlerine neden giremiyorum?bu konu çözülürse çok iyi olacak.Teþekkürler
balýkesire 90lýkla çok rahat alýnýyo terazta
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri