Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Youtube SÜresÝz KapatilabÝlÝr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Youtube SÜresÝz KapatilabÝlÝr

Uzun süredir eriþimin engellendiði Youtube, süresiz kapatýlabilir.

Video paylaþým sitesi YouTube’a eriþim, Atatürk’e hakaret içeren görüntü ve ses kayýtlarý nedeniyle Türkiye’den sýk sýk engelleniyor. Þu anda YouTube’a eriþim uzun bir süredir yapýlamýyor. Gerekçe olarak ise, yasak görüntü ve ses kayýtlarýnýn, sitenin Amerika’daki ana “server”dan silinmemesi olarak gösteriliyor. Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý, bu nedenlerden dolayý görüntülerin “ana server” dan tamamen silinmesini istiyor. Ancak YouTube’un Türkiye’de temsilciliði bulunmadýðý için savcýlýk muhatap sýkýntýsý çekiyor. Öte yandan, internet güvenliðine iliþkin yasa, YouTube’un Türkiye’de güvenlik ve yetki belgesi ile lisans almasýný, ofis açmasýný ve vergi mükellefi olmasýný zorunlu kýlýyor. Diðer ülkelerde bu zorunluluðu yerine getiren YouTube’un, ayný iþlemi Türkiye’de de yapmasý için görüþmeler sürüyor. YouTube’a Türkiye’de temsilcilik açmasý için verilen 6 aylýk süre de 23 Temmuz tarihinde doluyor. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aman komple kapansýnda kurtulalým yaa hiç deðilse millet dosyalarýný baþka sitelere upload eder youtube tarzýnda bi çok site var zaten neden illa ki youtube diye takýlýyor ki bu insanlar zaten ikide bir kapatýlýyor geri açýlýyo sanki youtube olmasa baþka sitelere atatürk e hakaret videolarýný koymayacaklar mý?? ya da youtube yi biz göremiyoruz diye o hakaret videolarýný dünya alem görmüyor mu??? elbette görüyor
    biz deve kuþu gibi kafamýzý kuma gömdük sanki herþey düzeldi sadece bu kadar türk internet kullanýcýsý cezalandýrýlmýþ oldu baþka da bi þey olmadý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Umuter bütün söylediklerine katýlýyorum.Doðru söze ne denir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Umuter'e bende katýlýyorum'da youtube mutlaka temsilcilik açar diye düþünüyorum çünkü youtube ne kadar çok kitleye ulaþýrsa ekonomik deðeri o kadar yükseliyor.Türkiyeyi göz ardý edeceklerini düþünmüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Umuter'e bende katýlýyorum'da youtube mutlaka temsilcilik açar diye düþünüyorum çünkü youtube ne kadar çok kitleye ulaþýrsa ekonomik deðeri o kadar yükseliyor.Türkiyeyi göz ardý edeceklerini düþünmüyorum.

ustam tamam gözardý etmez ama bu videolarý upload edenler belli zaten hakaret tarzý videolarý onlar sürekli bu iþi yapacaklar youtubenin biraz daha sýký davranarak bu videolarý barýndýrmadan hemen silmesi lazým bu kadar basit türkiyenin istediði de o zaten kaldýr videolarý diyo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben daima yasaklara karþýyým bu sanal alemde hiç birþeyin önüne geçilmez öyle gereksiz yere yasak getirip kapatmak insanlarýn düþüncelerine kilit vurmaktýr deyil youtube bir sürü site kapatýlýyor ya bu siteleri kapatanlar uyanýktýr yada bizler enayi olarak görünüyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cetindeniz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben daima yasaklara karþýyým bu sanal alemde hiç birþeyin önüne geçilmez öyle gereksiz yere yasak getirip kapatmak insanlarýn düþüncelerine kilit vurmaktýr deyil youtube bir sürü site kapatýlýyor ya bu siteleri kapatanlar uyanýktýr yada bizler enayi olarak görünüyoruz

haklýsýn ustam bunlarý kapatmanýn mantýðý yokki benim uzun süredir takip ettiðim bir müzik sitesi var mesela sürekli isim deðiþtiriyor ama içerik ayný yani sitenin yedeði her zaman hazýr mahkeme biraz baský yapýnca hemen kapatýyorlar o siteyi yeni isimle yola devam ediyorlar o yüzden teknoloji bu kadar geliþmiþken hiç kimse internet alemine sansür koyamaz zaten youtube de yasaklanan þeylerin hepsinin google girdiðin anda buluyorsun hemen o yüzden youtube kapnmýþ kapnmamýþ hiçbir þey deðiþmiyor ki
    "ha sana ha hasana" diye lafýmýz varya meþhur öyle oluyor iþte

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yasak heryerde geçerli.
    kimse hakareti kabul edemez.akýlý olsun böyle baþýna gelmesin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

youtube kapatýlýr mytube açýlýr merak etmeyin
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Uzun süredir eriþimin engellendiði Youtube, süresiz kapatýlabilir.

Video paylaþým sitesi YouTube’a eriþim, Atatürk’e hakaret içeren görüntü ve ses kayýtlarý nedeniyle Türkiye’den sýk sýk engelleniyor. Þu anda YouTube’a eriþim uzun bir süredir yapýlamýyor. Gerekçe olarak ise, yasak görüntü ve ses kayýtlarýnýn, sitenin Amerika’daki ana “server”dan silinmemesi olarak gösteriliyor. Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý, bu nedenlerden dolayý görüntülerin “ana server” dan tamamen silinmesini istiyor. Ancak YouTube’un Türkiye’de temsilciliði bulunmadýðý için savcýlýk muhatap sýkýntýsý çekiyor. Öte yandan, internet güvenliðine iliþkin yasa, YouTube’un Türkiye’de güvenlik ve yetki belgesi ile lisans almasýný, ofis açmasýný ve vergi mükellefi olmasýný zorunlu kýlýyor. Diðer ülkelerde bu zorunluluðu yerine getiren YouTube’un, ayný iþlemi Türkiye’de de yapmasý için görüþmeler sürüyor. YouTube’a Türkiye’de temsilcilik açmasý için verilen 6 aylýk süre de 23 Temmuz tarihinde doluyor. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yutubeden alttakileri istemeyi unutmasýnlar.. benden hatýrlatmasý.......

nufus surreti,
    ikametgah,
    5 adet vesikalýk, (kravatlý ve traþlý olacak..!!!!)
    sabýka sicil kaydý,
    uygun dille yazýlmýþ dilekçe,
    yutube deki dosyalarýn listesi,
    yalan yanlýþ yayýn yapmayacaðýna dair, yeminli tahhahütname

arkadaþlar, unuttuðum biþey kaldýmý?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri