REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Beşiktaş ETOO ya resmen talip

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Beşiktaş ETOO ya resmen talip

Beşiktaş’ta flaş gelişme... Şu ana kadar Sivok, Zapotocny ve Seriç'i transfer eden yönetim şimdi dünya yıldızının peşine düştü.
    Beşiktaş’ta flaş gelişme... Şu ana kadar Sivok, Zapotocny ve Seriç’i transfer eden, ancak bu isimlerle taraftarını yeteri kadar tatmin edemeyen yönetim, bir Dünya yıldızının peşine düştü.

İspanya’da Barcelona Kulübü’ne yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesi, Kartal’ın Samuel Eto’o için harekete geçtiğini yazdı. Beşiktaş’ın Fenerbahçe’den çok daha cazip bir teklifle Kamerunlu yıldızın kapısını çaldığını vurgulayan gazete, “İnter ile anlaşamazsa İstanbul’a gidebilir. Çünkü Beşiktaş’ın kararlı ve cazip teklifi aklını çelebilir” yorumunu yaptı. Yıllık 6.5 milyon Euro kazanan Eto’o’yu Tottenham’ın da istediği vurgulandı. (Fanatik)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bırakın bu palavracı spor gazetelerini,sırf satış yapabilmek için yazıyorlar....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen katılıyorum yalan haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet yarında ronaldinyo ya talip yazarlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aziz yıldırım fiyatını yüksek bulduğu için almamış bjk.ninde alacağını ve teklifte bulunacacağını sanmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaa hocam 3 ay geçmiş bu konuyu açalı ve transfer sezonu bitmiş. eski konuları neden canlandırıyorsunuz...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri