REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: zoom 5590 adsl modem setup

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 zoom 5590 adsl modem setup

arkadaslar iyi zoom x6 nın setup dosyaları lazım nereden bulabilirim sitesine baktım ingilizce oldugu için bulamadım yardımcı olurmusunuz tşkler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı madoc23 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar iyi zoom x6 nın setup dosyaları lazım nereden bulabilirim sitesine baktım ingilizce oldugu için bulamadım yardımcı olurmusunuz tşkler...
    verdiğim türkçe kurulumu açıklaması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sayfayı incele Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sayfada senin ardığın setup dosyası mevcut ... kurulum videosuda var....sadece kurulum dosysını indirip klasörden çıkarıp kurman kalıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

setup dosyasını eklemek istedim ... ama olmadı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler arkadaslar best1971 eywallah allah razı olsun yinede tşkler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah setup dosyasını indirebilmişsindir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

su an ne istiosan allah sana versin yani..bi saattir zoomun sayfasinda tar uzantili dosyayi acmak icin kendimi parcaliyordum..siranin modeme gecmesine de az kalmisti..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

okkkk
    Alıntı best1971 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu sayfayı incele Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağoll
    Alıntı sufi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    su an ne istiosan allah sana versin yani..bi saattir zoomun sayfasinda tar uzantili dosyayi acmak icin kendimi parcaliyordum..siranin modeme gecmesine de az kalmisti..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri